Отслабване Мария


Публикувам снимките и писмото на Мария с нейно разрешение. Мария е прекрасна млада жена, нежна, секспапилна, която стриктно следваше програмата, която й изготвих. Тренираше и се хранеше добре даже и докато пътуваше (тогава давам минималистични меню и тренировка). Резултатите от дословното следване на програмата може да видите на снимките от нейната трансформация. Онемях като ги видях, мислех, че гледам снимки на съвсем различен човек!

Бележка: Резултатите на Мария не са типични, тя отслабва по-бързо сравнено с другите клиенти, както и ще видите, че за 2 месеца успя да „изкара“ плочки на корема. Всеки човек е различен и скоростта на отслабване е различна, не се огорчавайте, ако отслабвате по-бавно, това си е вашето тяло и вашата скорост – обичайте ги 🙂 Ако искате да ви ви изготвя програма, свържете с мен по имейл, има го в страницата Контакти.

Как разбрах за Руми?
Пролетта започнах да търся начин да сваля излишните килограми, не само за да се подготвя за плажа и морето, а и защото вече не се харесвах и не се чувствах добре. Свалих си филмчето на Трейси Андерсън, но така и не започнах да тренирам. Опитвах се да мина и на хранителен режим, но резултат нямаше. Явно не бях достатъчно мотивирана. И така нещата продължиха докато стигнах 63 кг /които за мен и ръста ми са доста/.

Приятелка ми показа сайта на Руми. За 2 дена изчетох всичко, изгледах филмчетата, видах коментарите и отзивите на вече пробвалите. Свързах се с Руми и тя ми обясни какво точно представлява менюто и тренировките. Още 2 дена размисли и вече бях решила, че това е начина, за да влезна във форма.

Начало на менюто
Руми ми изпрати менюто и тренировките, подробно ми обясни кой е най-ефективният начин за трениране /сутрин и вечер/ и от следващия понеделник започнах. Преди да започна да тренирам си мислех, че ще ми е трудно сутрин да ставам по-рано и да тренирам и вечер да отделям още 1 час за тренировка.

Но нещата се оказаха по-лесни отколкото изглеждаха – първите 2 сутрини ми беше трудно да стана, но след като правех сутрешната тренировката започвах да се чувствам по-бодра. Силовите тренировки започнах от напреднали. Първите 3 дена имах мускулна треска, но след това отмина.

В началото се затруднявах особено на тренировката в четвъртък. Това „легни – стани – подскочи“ 20 пъти направо ме съсипваше 🙂 /тези, които са пробвали менюто знаят за какво говоря ;)/ . Най-хубавото е, че резултатите не закъсняха. Първата седмица бях свалила 2 кг и почти 2 см от бедрата и ханша.

Равносметката
В края на първия месец резултатите бяха – 5 кг, – 4 см от бедрата, – 5 см от ханша, – 6 см от талията.
В края на менюто, след 2-рия месец, резултатите бяха – 7 кг, – 7 см от всяко бедро, – 7 см от ханша, – 7 см от талия
/7 вече ми е любимо число 🙂 /. Видимо по-стегнато тяло и оформени мускули.

Най-хубавото е, че разбрах защо бях стигнала онези „страшни“ килограми от началото на менюто и как да не изпадна отново в това положение – разумно хранене и тренировки!

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!