Отслабване Мими

отслабване диета оптимално тегло

Обикновено споделям резултати на хора, които отслабват с бърза или нормална скорост, защото е мотивиращо :). НО днес днес искам да ви мотивирам с резултатите на Мими, постигнати за 1 година и 2 месеца. Мими е от хората, които отслабват бавно. Не знам със сигурност защо е така. Предполагам, че е свързано с тумора на хипофизата, който тя има и лекарствата, които е приемала. Независимо, че отслабваше бавно, Мими не се отказа! Не е алтернативата да не прави нищо, защото ставало бавно! Окей, бавно е, е и? По 1 кг на месец да сваля, след 1 година ще е -12 кг!!!

Мими е най-упоритата ми клиентка – такава воля за промяна, постоянство, мотивация – не съм виждала в никой друг! Ако имаше и възможност да тренира като другите хора (замайва й се главата) щеше да има още по-хубави резултати. В началото не можеше да прави лицеви опори, а сега може 6 и то класически, не от колене!!! Мими, страхотна си!!! Вижте нейното писмо 🙂

Забележка: Мими започна с „Меню 28 дни„, след това продължи с „Оптимално тегло„. Меню 28 дни е първата ми платена програма. Искам да уточня, че всички персонални менюта са с продължителност 28 дни, но след първата започнах да им давам различни имена, за да се различават по-лесно. Разликата в двете програми е във вида храна. „Оптимално тегло“ е по-разнообразна и по-вкусна (повечето хора споделят, че след като я започнат се хранят по-разнообразно отколкото като са се хранили безразборно; също така съм я разработила в над 20 разновидности за различни начини на хранене). „28 дни“ е по-класическо протеиново меню (по-лесно се спазва от хора, които предпочитат по-еднообразно хранене, съдържа повече месо и риба).

Здравейте, казвам се Мария и съм на 33 години, висока съм 163 см! Искам да разкажа моята история, защото вероятно все някой от вас ще открие себе си в нея, и дано мога да дам стимул на повече хора да се погрижат за тялото си :).

Всичко започна преди около 7 години, когато започна адски да ми се вие свят. Имах периоди, когато дори неможех да ходя. Лекарите ме тъпчеха с какви ли не лекарства, от които качих 30 кг. и то само за 3 месеца.

И така от 50 кг. станах 80 кг.,изпаднах в още по-голяма депресия, влезнах в болница и ми откриха туморче на хипофизата!

отслабване меню оптимално тегло

Започнах да търся всякакви начини да сваля тези килограми. Пробвах какви ли не драстични диети, от които след приключването им си връщах отново килограмите. Рових се постоянно из интернет за нови и нови диети, коя от коя обещаващи мигновени резултати, но за съжаление така и не постигнах нищо с тях.

Накрая открих сайта на Руми, писах й писмо и тя ми отговори мигновено, прати ми меню наречено „28 дни“ и упражнения за всеки ден от седмицата. И така инструкциите вече бяха дадени, нямаше начин, трябваше да започвам моделирането на тялото ми хехе :).

Това меню ми хареса адски много защото не гладувах, дори напротив, трябваше да ям много и дори не се лишавах от любимите ми неща. И така дойдоха и първите резултати, само след седмица аз бях свалила 2 кг и 2-3 см от обиколките ми, това ми даде стимул да продължа…

Месец след месец сякаш се топях от менюто и упражненията, които бяха доста трудни за мен, защото както споменах съм със световъртежи. За около 14 месеца аз свалих 23 кг., 13 см от обиколката на ханша и 14 см от бедрата, при положение, че заради проблема ми с хипофизата аз свалях кг много по-бавно!!

отслабване мими

Бях най-щастливата на света, вече приличах все повече на себе си :)! Вярвайте ми, нямах думи да изразя благодарността си към Руми, която ме подкрепяше през цялото време, по какви ли не начини! Та така, това е моята история… сега съм 57 кг. и се чувствам прекрасно (по-жизнена от всякога), дори смятам да започна отново менюто (ако изобщо мога да го нарека персонално меню,защото това вече е моят начин на живот ), за да се справя и с тези последни 7 кг. и съм сигурна че ще успея!! Благодаря ти отново, Руми :* ,всичко дължа на теб!

мими отслабване

34 comments

 1. qna_87 16 октомври, 2012 at 13:39

  Ууааууу страхотно, просто нямам думи. Поздравления за усилията на Мими, въпреки препятствията й, и за огромните й резултати, а също и благодарности, че Руми съществува. Мими превъзходно е това, което си направила, дори и за такова дълго време – няма значение, важното е че има страхотни резултати. Е вече съм на 100% сигурна, че и аз ще се възползвам от тези вълшебни – диети 🙂
  Страхотно е това, което прочетох и видях. Още веднъж ПОЗДРАВЛЕНИЯ Мими и Руми.
  Лек и приятен ден 🙂

 2. Мими 16 октомври, 2012 at 16:25

  Мими, Руми браво!
  Страхотно сте се правили и двете!
  Тази история идва да покаже, че всичко зависи от нас, от онова което искаме да постигнем!

 3. Гери 16 октомври, 2012 at 16:51

  Е това се казва отслабване и промяна и то фрапираща,Мими поздравявам те за прекрасните резултати и страхотната визия,а и не на последно място за волята която притежаваш.Руми чудесно е че сподели с нас историята и снимките на Мими,мисля че те ми направиха най-голямо впечатление от всички спазвали режима,в това число и аз.

 4. Галина Ковачева 17 октомври, 2012 at 05:28

  Браво,Мими!Знам колко труд,инат,упоритост и постоянство са необходими,за да постигнеш този зашеметяващ резултат!И когато имаш и добър наставник като Руми,няма начин човек да не успее!Поздрави и усмивки !

 5. Даниела 17 октомври, 2012 at 05:43

  Ууууаъуууу,Мими,изглеждаш прекрасно,красива и здрава!
  Много ме мотивира твоята история и трансформация…сега с още по-голям хъс ще работя , за да махна тия ужасни килограми от мен.
  Продължавай да бъдеш здрава и красива!
  Браво,Руми!!!

 6. Teodora 17 октомври, 2012 at 05:45

  Мими изглеждаш невероятно добре, коренна промяна! Страхотна воля 14 месеца, браво! Все така!

 7. ALEX 17 октомври, 2012 at 07:56

  Браво, Мими! Браво, Руми! Това е воля, хъс, желание за промяна – ето на това трябва ние да се научиме, с нашите 10кг, които имаме за сваляне 🙂
  Бъде живи и здрави, и много щастливи 🙂

 8. Галя 17 октомври, 2012 at 09:40

  Поздравления и Адмирации и за двете!Невероятна промяна,Мими,бъди здрава!Руми,ти си моя човек,продължавай да ни радваш и мотивираш за по-добър начин на живот.Прекрасен ден!

 9. Zoya 17 октомври, 2012 at 09:42

  Наистина си страхотна, Мими! 🙂 Много ме радва, когато видя такава упоритост и желание за успех у хората! За пръв път коментирам резултата на някой, но наистина съм супер впечатлена! Пожелавам ти да си много здрава и да продължаваш в същия дух! 🙂

 10. Блинки 17 октомври, 2012 at 09:59

  Това наситна е нещо, което е постижимо. Не го казвам, защото го виждам от тукашните снимки и добре написана статия, но и самия аз ходя на фитнес и съм виждал доста добри резултати върху хора, които са имат същите проблеми. Даже, за да ускорят процеса, някои са принудени да взимат някои друг Л-креатин, за по-ефективно топене на изличма маса.

  Тази история е поредното доказателство, че може да се постингат много добри резултати. Единственото необходимо за целта е – дисциплина, сериозност и добре направен план, който да се следва в тези първи и така тежки месеци.

  Руми, много хбава статия и се надявам да има все повече такива. 🙂

  • Руми 17 октомври, 2012 at 10:06

   Блинки, с л-карнитин не се горят повече мазнини. При хора с намалена функция на щитовидната жлеза е противопоказен, защото намалява усвояването на тироксина, което пък е в полза на хората с увеличена функция на щитовидната жлеза.

 11. Мими 17 октомври, 2012 at 12:36

  Благодаря за страхотните коментари! :)..На всички ви желая да се по-усмихнати,позитивни и все така красиви 🙂

 12. Honey 17 октомври, 2012 at 13:10

  Останах без думи…невероятна промяна. Все едно гледам друг човек. Поздравления за Мими, изглеждаш страхотно и за теб Руми!

 13. Diana 17 октомври, 2012 at 13:22

  Поздравления и от мен Мими 🙂

  Искам да ти кажа, че си страхотен стимул за мен, защото и аз съм от бавно свалящите и много добре съм наясно какви усилия си положила за невероятния външен вид.

  Пожелавам ти много здраве и късмет!

 14. Даниела 17 октомври, 2012 at 13:30

  Браво Мими, невероятни резултати!!! Изглеждаш прекрасно!Неузнаваема си.
  Адмирации за Руми! Винаги се успокоявам като ти гледам тренировките и. Много позитивизъм лъха от теб Руми!Бъди здрава и благодаря за хубавите тренировки!

 15. Десислава 17 октомври, 2012 at 17:12

  Страхотно поздравления Мими за постигнатите резултати.Ти си един пример за хората как когато човек има воля и желание за промяна нещата се случват.Така даваш пример на хората,които се примиряват и се отказват от това да бъдат здрави и красиви.Още едно доказателство,че невъзможни неща и граници за мечтите няма.Само положителното мислене,постоянството и волята правят чудеса,които дори и да изглеждат невъзможни са постижими.Поздравления и за Руми ,че оказва подкрепа непрекъснато на хората,които се борят с кг дава непрекъснати разнообразни тренировки към които се пристрастяваме.Много съм щастлива когато виждам че хората дори и когато всичко изглежда невъзможно имат надежда благодарение на която постигат своята цел.

 16. didi 18 октомври, 2012 at 06:47

  Браво и от мен! Много добре си се справила, Мими! Поздрави и на Руми за подкрепата и съветите! Това, което виждам ме мотивира да почна и аз. За пръв път коментирам и ще кажа само, че имам огромно желание да се присъединя към разхубавяващите се.
  Мими, Руми, успех!

 17. Диана 18 октомври, 2012 at 10:18

  Страхотно! Моите поздравления, Мими! Трябва да се гордееш със себе си!
  Разбира се, моите най-сърдечни поздравления и за Руми, която, както не веднъж съм казвала, е нашият слънчев лъч в сивото ежедневие!

 18. ninbeam 18 октомври, 2012 at 14:05

  Мими, поздравявам те, ти си истински боец! За изключителната воля и постоянство, благодарение на които, заедно с програмите и напътствията на Руми, и въпреки трудностите, свързани със здравословния ти проблем, ти не си се отказала и си постигнала този страхотен резултат! Наистина трябва да си горда със себе си 🙂 Радвай се на постигнатото и всичко най-хубаво на теб и на Руми! 🙂

 19. Мими 19 октомври, 2012 at 01:48

  Благодаря,ninbeam! Това чувство,което изпитвам от всички тези коментари е неописуемо…:)и да наистина съм горда със себе си,аз самата не знаех че имам тази воля,но невероятната не съм аз,а Руми!!

 20. Aлександра 20 октомври, 2012 at 16:49

  Браво и от мен!!Много си хубава,твоето постижение още веднъж ми показва,че трябва да се борим и да имаме воля,не зависимо колко е трудно,и какво ни е казал някой лекар.Продължавай все така 🙂

 21. Мими 20 октомври, 2012 at 21:26

  Благодаря ,Ви мацки!:)Наистина,понякога ми беше много трудно,но си струва всяко усилие!!С воля се постига всичко,хайде не се отказвайте и вие 🙂

 22. Надежда 22 октомври, 2012 at 08:59

  Руми, а какво става с кожата, тя къде отива и как успява да се събере ? аз винаги съм си мислела, че за такова грандиозно отслабване, трябва да се прави пластика на кожата ?

  • Руми 22 октомври, 2012 at 09:09

   Надежда, когато се отслабва бавно има по-голяма възможност за прибиране на кожата (все пак и ген е). При бързо отслабване често се получават стрии и кожата няма време да се прибере.

 23. Надежда 23 октомври, 2012 at 13:29

  Руми, Благодаря за отговора, аз винаги се възхищавам на хората, които имат воля да спазват диета. Браво на МИМИ 🙂

 24. didi 22 декември, 2012 at 22:05

  Мими изглежда прекрасно, даже невероятно, дори няма стрии след толкова свалени кг.?!

 25. Додолина 4 януари, 2013 at 18:30

  Уникален резултат!Наистина едно огромно браво на търпеливото и взискателно Мими.Това е много мотивиращо.Браво Руми!

 26. Julia 12 януари, 2013 at 17:31

  Поздравления за волята, търпението и нечовешкия резултат! Нямам думи …- УНИКАЛНО!

Коментарите са заключени