Как да изваеш стегнато, здраво, тонизирано и енергично тяло


Как да изваеш стегнато, здраво, тонизирано и енергично тяло /снимка Руми/

Прекрасна 💗

Искам да те науча как да изваеш стегнато, здраво, тонизирано и енергично тяло и това да се случи по лесен начин. И не само това – да задържиш постигнатото завинаги!

Виж дали се припознаваш

🫤 нямаш никакво време да се погрижиш за себе си в ежедневието

🫤 редовно не ти остава време да тренираш за енергично тяло

🫤 си била на диета десетки пъти и не успяваш да отслабнеш

🫤 отслабваш като следваш програма, но след това пак се връщаш към старите си размери

🫤 чувстваш, че ти е трудно да изваеш стегнато тяло

🫤 не се чувстваш емоционално задоволена и компенсираш това с храна

Ако някоя ситуация ти клика, то най-новия ми КУРС ЗА ОТСЛАБВАНЕ B.E.S.T. е за теб! Както и тази статия, прочети я докрай, ще ти е полезна.

Важно допълнение: Вече можеш да вземеш курса B.E.S.T. на вноски, без никакво оскъпяване за теб. Аз поемам лихвата, а ти изплащаш само стойността на курса. ❗️❗️❗️

Какво получаваш с курса B.E.S.T.

✅ В курса работим да събудим вградената ти навигация и да я използваш за това, да изваеш стегнато, здраво, тонизирано и енергично тяло и да се чувстваш щастлива.

✅ Курсът те учи и как във всяка ситуация да правиш нещо добро за себе си и как да утоляваш нуждата си от удоволствие не само с храна. И съвсем естествено апетитът ти намалява, а ти започваш да сваляш килограмии цялото тяло се чувства добре.

✅ Ядеш любимите пица, спагети и сладкиши, винаги когато искаш и не напълняваш от тях. Защото твоята емоционална навигация ти казва точното количество за храната, без да смяташ калории, да мериш и теглиш.
И когато дойде срещата на класа, сватбата на приятелка, тийм билдинга или почивката, най-накрая ще се чувстваш спокойна по бански или с леко сърце ще избереш прилепнала рокля 👙👗

Предавам ти опита си

Важно е да се храниш с храна с добър състав. В много купешки храни, за да ги направят по-дълготрайни и добре изглеждащи, се влагат подобрители, които повреждат лигавицата на червата. Чети съдържанието в етикета, за да избираш най-доброто за тялото си.

Имам адаптирани рецепти за палачинки, сладолед, шоколад, баница, чийзкейк, брускети, бисквити и още куп сладости в неподозирано вкусни варианти! Можеш да си ги хапваш и да отслабваш, да, да! не се шегувам!

Вероятно си мислиш, че има храни, от които се пълнее, и храни, от които се отслабва. Всъщност можеш и да пълнееш, и да отслабваш с всяка храна. Ключът е в това какво чувстваш, когато ядеш нещо. Затова вградената навигация е много важно да бъде активна по всяко време – какви ценни неща ти носи всяка храна на тялото ти.

Когато се храниш по един и същ начин, докато влизаш във форма и след това пак по същия начин, когато вече поддържаш постигнатото, тогава няма йо-йо ефект. На този начин на хранене искам да те науча с курса.

Вероятно си мислиш, че даже и да отслабнеш и да не си върнеш сваленото, ще изглеждаш мека и отпусната. Всъщност само с 15 минути домашни тренировки ще изваеш стегнато и добре оформено, енергично тяло. Това е тествано на жени, които нямат възможност да отделят много време за готвене и тренировки.

С курса B.E.S.T. работим цялостно да промениш начина си на живот така, че да изваеш стегнато, здраво, тонизирано и енергично тяло.

Ето малка част от отличните отзиви, които получавам всекидневно

💬 Д.Д.: Много видимо си личи промяната в краката и вече имам някакво подобие на висока талия, въпреки все още стърчащия корем. Влязох в дънки, които не можех да закопчавам.

💬 К.П.: Аз се улових, че се храня по-малко и не налитам на сладко … Освен това спя далеч по-добре … Също забелязах, че когато огладнея, мога да изчакам, докато си приготвя храна. Преди ми беше невъзможно, започваше да ми се гади и се нахвърлях на каквото ми е пред очите. Сега не, както и определено не ми се яде, съответно порцията ми е по-малко.

💬 А.Г.: Благодаря, Руми, за всичко!!! А аз напредвам славно, 3-4 кг ги няма вече по мен и съм доста свързана със себе си!

💬 С.: Бих препоръчала програмата на всички, които се борят с допълнителните и ненужни килограми.

💗 16-седмичният курс BEST е уникален не само за България, но и за света. Създадох го с любов и грижа за всички, които се затрудняват сами да намерят баланса: Хранене – Тренировки – Почивка – Радост и удоволствие от живота.

В него ти показвам как твоите чувства и емоции ти пречат да отслабваш. А след това те уча да ги използваш в твоя полза, така че да влизаш във форма, докато ядеш каквото искаш. Нямам търпение да се гмурнеш в това приключение!

Включи се в курса B.E.S.T. тук и трансформирай себе си завинаги.

С обич 🫶
BEST Руми
П.П. Курсът BEST НЕ Е част от онлайн студио „Прекрасна“. Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!