Как да постигнеш мечтаната форма и да я задържиш завинаги


Как да постигнеш мечтаната форма и да я задържиш завинаги /снимка Руми/
Прекрасна ❤️
Питаш ли се как да постигнеш мечтаната форма и да я задържиш завинаги? Ако да, тази статия е за теб!

Споделям опита си

Замисляла ли се, че хората тотално сме забравили да се свързваме с емоциите си и нямаме никаква представа защо ги изпитваме. Даже напротив, гледаме да станем по-безчувствени, за да ни боли по-малко и да приспиваме чувствителността си с вино и емоционално хранене.

И като капак – времето не стига и сме нонстоп на въртележката – работа, домашни задължения, семейство, малко сън и на другия ден всичко отначало.

Ако при теб е така, можеш да го промениш

Започнах да търся връзката между нашето тяло и това, какво чувстваме. За мен всичко се промени в момента, в който започнах да гледам на емоциите като на вградена навигация. Всяка жена я носи в себе си и само има нужда от правилна настройка.

След като започнах да използвам вградената си навигация, като добавка към храненето и домашните тренировки, нещата започнаха да се случват с бясна скорост и за нула време свалих килограм и половина (1.5 кг), а най-хубавото беше, че през цялото време ми беше добре.

Просто постъпвах така, че навигацията ми винаги да свети в “Добре ми е”. Нямам стрес какво и колко да ям, по празници не преяждам с изкушения и любима храна, защото целогодишно се храня с любима храна и нищо не ми липсва.

Спя добре и конфликтите в работата и семейството ми рязко намаляха. Като човек е доволен и наясно със себе си, животът става доста по-лесен.

В курса B.E.S.T. mожеш да постигнеш мечтаната форма

И ТИ можеш уверено да използваш вградената си емоционална навигация, само трябва да ти обясня как точно да я активираш, за да влезеш в мечтаната форма и след това да я поддържаш постоянно, без йо-йо ефект.

Това НЕ работи само за мен…

Освен на всички техники, които ти помагат да влезеш в супер форма и да я задържиш завинаги, ще те науча и на това, че е време да започнеш да правиш и нещата, които обичаш и те радват! Не само това, което ТРЯБВА, а да включиш в живота си и своите ИСКАМ и ХАРЕСВА МИ!
Тогава магически се случва нещо важно, което те кара да започнеш да променяш живота си в абсолютно всички сфери, не само по отношение на теглото и визията си. Започваш неусетно да пренасяш знанието, ентусиазма и опита си с вкусното хранене и зареждащите тренировки във всяка друга област.

Отзиви от момичета за курса B.E.S.T.

Имам прекрасни споделяния от изкарали курса B.E.S.T., на които животът им се е променил изцяло! И са започнали да правят нещата, които ИСКАТ и нещата, които ги РАДВАТ.
💬 Р.М.: Получих отговори за себе си – защо постъпвам така или иначе, защо съм такава, каквато съм, но и най-важното, че ако нещо не ми харесва, то е възможно да бъде променено. Отново започнах да тренирам.
💬 М.Ш.: Сега съм по-спокойна, по-усмихната, приемам се такава, каквато съм и опитвам да правя по-здравословните избори за себе си, не само физически (чрез храната и движението), но и за вътрешното си Аз. Програмата дава възможност да преоткриеш неща, които не си осъзнавал или си забравил за себе си. Най-много ми харесва невероятната атмосфера в групата, позитивния поглед за всяка ситуация, многобройните разнообразни практики и най-вече невероятната подкрепа, позитивна енергия и всеотдайност на Руми и целия екип.
💬 Ю.Г.: След 16 седмици в курса смея да кажа, че съм по-позитивна, уверена, уравновесена, изградила здравословни навици и познаваща по-дълбоко себе си, отделяща време за себе си и приемаща се. Да стана част от курса е най-хубавото нещо, което някога съм правила за себе си, моята душевна терапия, едно пътешествие за себеопознаване, приемане и изграждане на здрава връзка с храната и тялото ми.
Успях да изплувам от черната дупка в която бях, да се преборя с емоционално хранене, да се успокоя психически, да се науча да се справям със стреса. Осъзнах колко много неща са ми липсвали, а съм ги запълвала просто с храна, вместо да задоволя истинските си липси.
Разбрах, че психическото състояние, било то преумора, гняв, скука, липса на любов, дотолкова рефлектират на физическото състояние, че промяната трябва да започне отвътре навън и понякога с чужда помощ и насоки от специалист.
Знам, че има още много път да извървя в тази посока. Но вече имам ключа. Знам, че колкото и много да напиша, ще е само една малка част от това, което ми е дал този курс.
Знам, че вероятно ти звучи невероятно, знам, че звучи магически и е точно така! Курсът B.E.S.T. променя живота ти, не само тялото ти.

Включи се в курса B.E.S.T. тук и трансформирай себе си завинаги.

С обич 🫶
BEST Руми

П.П. Курсът BEST НЕ Е част от онлайн студио „Прекрасна“. Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!