Как да постигнеш топ форма и да я задържиш завинаги


Как да постигнеш топ форма и да я задържиш завинаги /снимка Руми/
Прекрасна 💗

Питаш се как да постигнеш топ форма и да я задържиш завинаги? Но едновременно с това да се случи с лекота, като хапваш любимите си храни, дори когато си на почивка. И да стане начин на живот за теб.
По темата има безкрайно много информация, всеки твърди нещо различно и е най-нормалното нещо на света да се изгубиш в този хаос от противоречащи си съвети.

Как започна всичко

Преди година и няколко месеца официално започнах работа по курса B.E.S.T.. Не само, че непрекъснато четях информация и изследвания от най-реномираните световни университети за това, как нашите чувства влияят на изборите ни всяка минута, но и поетапно започнах да тествам всичко научено върху приятели, познати, самата мен.
Защото теорията е едно, но на практика обикновено нещата са различни… Оказа се, че на практика резултатите от метода B.E.S.T. са дори още по-впечатляващи.

Мога да променя живота ти, гарантирано!

Години наред разработвам моя уникален метод B.E.S.T., който може да промени живота на два типа жени:

👉 Първите са тези, които едва сега „прохождат“ в тренировките и храненето. Те ще научат как да постигнат топ форма без лишения и смазващи тренировки.
👉 Вторият тип са тези, които вече имат опит, а сега ще научат как с по-малко усилия да имат по-големи резултати, да харесват и обичат тялото си, да живеят в хармония.

Сигурно вече се питаш как ще постигна това

Истината е, че аз самата съм извървяла твоя път. После съм помогнала на десетки хиляди жени да постигнат топ форма.

След това започнах да комбинирам всички свои знания и квалификации, за да намеря формулата, която да работи така, че всяка жена, която я следва, да постига резултати. Всеки път. Безотказно.

Така стигнах до B.E.S.T. – уникален метод от няколко прости стъпки.

Влез в курса B.E.S.T. и ще усвоиш техники, за да се случи процесът с лекота. Ще усвоявиш и техники, чрез които да задържиш мечтаната топ форма завинаги!

Какво да очакваш в B.E.S.T.

Очаква те вълнуващо 16-седмично пътешествие към себе си! Давам ти гаранция, че с курса ми променяш живота си завинаги, започваш да обичаш тялото си, щастлива си, удовлетворена, спокойна и се наслаждаваш на вкусната храна и на живота!
С курса откриваш причината защо ти се яде много, защо не можеш да отслабнеш и защо ти се случва йо-йо ефектът.
Ако понякога си мислела, че диетите или режимите, които си следвала, са направени така, че да се провалиш, то знай, че най-вероятно си била права.
Много диети, режими и тренировки разчитат на силни рестрикции за кратък период, а след това те оставят да се оправяш сама. А тялото ти е като освирепяло от ограниченията и използва всяка хапка и всяка ситуация, за да се върне към формата, с която е свикнало.

Курсът е за теб, ако:

✅ си била на диета десетки пъти и все не успяваш да постигнеш топ форма
✅ успяваш да свалиш няколко кг., но след това лека полека пак се връщаш към старите си хранителни навици и размери
✅ изглеждаш добре по бански, но така и не се чувстваш удовлетворена от тялото си
✅ чувстваш, че нещо винаги ти липсва и компенсираш тази липса с храна

Разпознаваш ли се в някоя от горните групи?

Ето и мнението на момичета за курса:
💬 С.: „Бих препоръчала програмата на всички, които се борят с допълнителните и ненужни килограми.“

💬 Д.С.: “По-осъзната съм, по-уверена, повече се приемам, обичам и разбирам.”

💬 Н.Ч.: “Най-голямата промяна е отношението/нагласата ми към храната. Аз съм ужасен скептик, но курсът надмина всичките ми очаквания.“

Включи се в курса B.E.S.T. тук и трансформирай себе си завинаги.

В него се преоткриваш и се свързваш със себе си и с тялото си, докато отслабваш с лекота и влизаш в топ форма и я задържаш завинаги! 💗💗💗
С обич 🫶
BEST Руми
П.П. Курсът BEST НЕ Е част от онлайн студио „Прекрасна“. Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!