Как лесно да влизаш във форма и да я задържиш завинаги


Как лесно да влизаш във форма и да я задържиш завинаги /снимка Руми/
Прекрасна ❤️
Искам да те науча как лесно да влизаш във форма и да я задържиш завинаги! И това не е мит!
Тук съм, за да ти кажа, че има начин да постигнеш мечтата си. И това не е в половинчати неща, като рестриктивни диети или часове наред блъскане във фитнеса, като превене на коремни преси. Нито е в лишаването от любимата храна за дълго време или чашата вино с вечерята.

Напротив – може лесно да влизаш във форма и да я задържиш завинаги и да е приятен и пълен с положителни емоции процес!

Какви са обикновено настройките за влизането във форма

Много фитнес треньори и диетолози искат да вярваш, че всъщност влизането във форма и задържането ѝ завинаги е трудно постижимо или изобщо да не знаеш за това. Те имат своите си причини, но аз съм тук да ти кажа, че не са прави.

Ако понякога си мислела, че диетите или режимите, които си следвала, са направени така, че да се провалиш, то знай, че най-вероятно си била права.

А може да постигнеш целта си, ето как

Мен наистина ме е грижа за твоя успех и за това, да живееш по-пълноценен живот, да си изпълнена с енергия, виталност и хармония.

Разбирам, че ти просто искаш да се чувстваш добре, да живееш с удоволствие, да обичаш тялото си и че няма да се състезаваш на следващото световно по културизъм. Мен ме е грижа да ти покажа как по човешки, достъпен и лесен начин да постигнеш цялостна промяна, за която мечтаеш и да се радваш на живота, да се чувстваш спокойна по бански.

Курсът B.E.S.T. е точното място за теб

Сега е моментът да дойдеш в курса B.E.S.T., който вече можеш да вземеш и на изплащане, без оскъпяване за теб (лихвата я поемам аз!)
Курсът се роди след повече от 15 години трупане на знания и опит, и след като осъзнах (след работата ми с 40,000+ отслабващи дами), че само храненето и тренировките не са опция за някои дами да влязат във формата, за която мечтаят.
И не, причината не е, че нямат воля…
В курса B.E.S.T. ще разбереш защо трупаш килограми, защо не можеш да отслабнеш, защо ти се случва йо-йо ефекта и защо не се харесваш, дори да достигнеш желаното тегло.
Какво е вярването ти за храненето и великолепната форма? Вярваш ли, че трябва да се храниш по определен начин, за да имаш тялото, което харесваш?
Ще те науча, че можеш да промениш вярването си как да се храниш, за да влизаш във форма и да я задържиш завинаги и едновременно да си щастлива, че правиш най-доброто за тялото си!
❌ Трайната, пълноценна промяна, която преобръща живота ти завинаги, не става с ограничения, мъки и диети!
✅ Случва се с това, да се събудиш сутрин в добро настроение и да хапваш, каквото искаш, а именно любимите си неща. И да промениш вярванията си, че можеш да си във форма с храната, която обичаш, а не само с „най-диетичната“ храна.

Ето реални отзиви за курса B.E.S.T.

Виж какво казва Прекрасната Ю.Г.:
💬 Ю.Г. „След 16 седмици в курса смея да кажа, че съм по-позитивна, уверена, уравновесена, изградила здравословни навици и познаваща по-дълбоко себе си, отделяща време за себе си и приемаща се.
Да стана част от курса е най-хубавото нещо, което някога съм правила за себе си, моята душевна терапия, едно пътешествие за себеопознаване, приемане и изграждане на здрава връзка с храната и тялото ми.
Успях да изплувам от черната дупка в която бях, да се преборя с емоционално хранене, да се успокоя психически, да се науча да се справям със стреса. Осъзнах колко много неща са ми липсвали, а съм ги запълвала просто с храна, вместо да задоволя истинските си липси.
Разбрах, че психическото състояние, било то преумора, гняв, скука, липса на любов дотолкова рефлектират на физическото състояние, че цялостна промяна ще започне отвътре навън и понякога с чужда помощ и насоки от специалист.
Знам, че има още много път да извървя в тази посока. Но вече имам ключа. Знам, че колкото и много да напиша, ще е само една малка част от това, което ми е дал този курс.“
Курсът може да промени живота ти! Позволи си да стартираш твоята промяна още днес, ако искаш да постигнеш целта си.
Включи се в курса B.E.S.T. тук и трансформирай себе си.

 

В него се преоткриваш и се свързваш с тялото си, докато отслабваш с лекота, намаляваш стреса и влизаш в супер форма завинаги! 💗💗💗

 

С обич 🫶
BEST Руми

 

П.П. Курсът BEST НЕ Е част от онлайн студио „Прекрасна“. Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!