Корем, дупе и брич се подпалват само за 5 минути: Корем#13


Прекрасни, тренировка за корем за напреднали 🙂 Във всяко едно упражнение тренираме няколко мускулни групи. Коремът и дупето са ми любими теми. Корем тренирам нетрадиционно, като го включвам във всяко упражнение, защото мисля, че това е основата за добро здраве.

Да включваме коремните мускули във всяко движение е естествено. Под коремни мускули имам предвид не само видимите 6 плочки под и над пъпа, а целия торс или още известни като поясни мускули. Коремно-поясните мускули работят в синхрон с почти всички движения на тялото и затова целта ми е да стимулирам тази активация с всяко упражнение. Тренировката по-долу е с по-насочени към корема упражнения, които включват и други мускулни групи, като целта е да се получи спонтанна активация на мускулите около корема и пояса. Синхронизацията между дъх, мисъл и мускул изисква практика и не се получава от първия път.

Интервална тренировка, 5 интервала 10/50
10 секунди за смяна на упражнение
50 секунди натоварване

1. Лакти на стол, колене над пода. Повдигане на ханш и колене. Корем, рамене, предна част на бедрата.
2. По гръб с обтегнати крака върху стол. Коляно към срещуположен лакет със задържане и редуване на страните. Корем, дупе.
3. ДЕСЕН лакет на стол, ДЯСНО коляно на пода. Повдигане на ханш с обтягане на крак и ръка, ханш надолу със свиване на крак и ръка. Корем, рамо, брич.
4. Бягане с крака напред и стегнат корем. Корем, прасци.
5. Като 4 ЛЯВА страна. Корем, рамо, брич.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!