Нов курс:BEST


Влез във форма с помощта на вградената си навигация /снимка Руми/

НОВ курс: BEST
Прекрасна ❤️ методът BEST (Body-Emotion-Soul-Transformation), който ползвам в първия ми авторски курс-програма, ти предоставя най-ефективния начин за постигане не само на отлична физическа форма, но и на истинска хармония! С него се трансформираш, така че да се харесваш.
ЗА КОГО Е КУРСЪТ BEST:
Курсът по метода BEST е предназначен за всички жени между 30 и 45 години, които имат нужда да премахнат стреса от ежедневието си и да постигнат мечтаната форма, която да им върне увереността им и да ги окрили.
КАКВО ДА ОЧАКВАШ:
С този метод отключваш вътрешната си вградена навигация, която винаги със сигурност ти казва кое е добре и кое не е добре за теб. Уверена си, че това, което правиш, е правилното нещо за теб. Ще постигаш желаните от теб резултати с лекота и мекота.
Разбира се, като тренираш и хапваш вкусно, можеш да постигнеш много, но когато добавиш и метода BEST, постигаш мечтаните резултати меко и нежно.
Методът BEST е моя авторска програма, уникална не само за България, но и за целия свят. Ще включим нашите чувства, ще намалим стреса така, че да ни се яде по-малко. Ще намалим апетита за сладко, ще намалим вълчия апетит, ще тренираме по-малко и ще правим и ще се храним само с неща, които обичаме. Когато започнем да обичаме себе си, това се пренася в целия живот и животът ни се случва с лекота, с много нежност, с много радост. Целият живот съм сигурна, че ще ти се преобърне, така, както се случи на мен и моите приятели, върху които тествах метода BEST.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КУРСА: 12 седмици
ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ:
➡Ако искаш да отслабнеш, намаляваш поне 1 размер от обиколките си.
➡Ако пък се харесваш как изглеждаш, работим за това да заобичаш тялото си. Ще работим за емоционалното хранене, за емоциите си.
➡Методът BEST ти дава не само възможно най-пълния подход при влизането и задържането на отлична форма, но и интензивна ежеседмична подкрепа, мотивация и насоки.
Позволи ми да те водя по пътя ти към постигане на целите ти и към себе си чрез нежност, грижа, любов и мекота.
Курсът ти предоставя:
➡Ежеседмични онлайн срещи на живо с мен, в които обсъждаме всичко, което те вълнува, тревожи, вдъхновява или има нужда от разяснение.
➡12 модула с видео уроци.
➡Кратки практически задачи, свързани с намиране на някои отговори и с превръщането на полезните действия в навик.
➡Разбира се, има и домашни видео тренировки и пълноценно, вкусно хапване – за да постигнеш мечтаната фигура максимално бързо и в пълна хармония със себе си.
Методът BEST е пътеводител на жените към себе си, хармонията и мечтаната супер форма!

Включи се в листата с чакащи тук и получи информация, когато програмата е отворена за записване.

С обич
BEST Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.