Отслабване Анета – продължение 🙂


Прекрасни, желая ви здравето и изобилието да са ваши постоянни спътници 🙂 В първите дни на Новата Година искам да ви вдъхновя с една история с продължение. Обожавам тези разкази, вдигат ме висоооко и летя, когато дами, с които сме работили през годините, ми пишат, за да споделят радостта си „Всички сме щастливи, а какво по-важно от това?!“, пише Анета, припомнете си я тук 🙂

Още тогава изглеждаше суупер, но продължи да се цели в звездите 🙂

Анета е майка на 3 деца, дааа, правилно прочетохте! И съм сигурна, че не й е лесно! Но и знам, че е важно да се грижим за себе си, да правим нещата, които ни карат да се усмихваме, да се харесваме, да сме грижим за хармонията, с която после да заразим и вдъхновим семейството си 🙂

Човек може да дава, ако има откъде! Както не можем да извадим банкнота от празен портфейл 🙂 Когато отидем да теглим сума от банкомат, например, първо преценяваме каква е наличността 🙂 Това простичко правило е наш спътник в ежедневието, нали? Но често го забравяме, когато се отнася за нашата енергия, за настроението ни!

Прекрасна, не забравяй да се зареждаш!
Обещай си го 🙂

Мога да ти помогна, ако Новогодишното ти обещание е Промяна 🙂
Ето какво включва Индивидуалната програма 🙂

Вижте как продължава историята на Анета, оставям ви с разказа й 🙂

И след две години продължавам да тренирам с Руми. ️Опитах да пробвам други тренировки на други треньори, но истината, е, че просто Руми е моя човек. Отговаря изцяло на всичко, което искам да постигна, както когато готвя, така и като време за тренировки.

Толкова много съм свикнала с нея, както и децата ми, че си знаят вече половин час мама тренира, а те не ми пречат. Страхотни са! Дори често подскачат или се опитват да направят някое по-засукано упражнение. Вече не мога да не тренирам, през делничен ден. Това, което исках успях да го постигна, благодарение на Руми, с която работихме в началото и благодарение на моята воля, която не ме предава и до сега.

Трудно ми е. Понякога дори жертвам време, с което не разполагам и което после ще ме кара да стоя до по-късно, за да довърша нещо, но не съжалявам за това време. Тренировките ме правят истински щастлива.

Сега, след повече от две години, след много четене, много воля, много желание, много, и много тренировки, с различни програми като Уверена по бански, Пуш – 2 пъти, Уникална, Фит 30, която завърших буквално вчера, вярвам, че това е моето нещо, което ме откъсва от ежедневието ми, което ме кара да се чувствам жива, което ме кара да се усмихвам и да се харесвам.

Повярвайте ми, три деца на възраст 6, 4 и 2 г., наистина изпиват всяка капка свободно време, нямам социален живот, нямам възможност да изляза, особено сега, когато сме в пандемия, а съм затворена с тях от декември месец (сега сме юни), които са прекрасни и обичам с цялото си сърце, и знам, че един ден нещата няма да са такива. 🙂

И понеже, както можете да си представите, дните са еднообразни, аз реших да вложа всяка свободна секунда в това да чета и да се интересувам от храната, тренировките, в това да се променям, да експериментирам, да правя нещо различно, за да оцелея в еднообразието.

Разбира се, през цялото време Руми е неотлъчно до мен.

За себе си знам, че се промених много, откакто стартирах с „Искам промяна“. Опитвам се да науча децата ми, че да се спортува е нещо наистина важно, за да се чувстват добре. Да се хранят с храна, която е приготвена вкъщи, не е „джънк“ и изобщо се старая да приложа всичко научено до момента, за да положа основите на мисленето върху избора на храната, която ще консумират.

Мъжът ми е различен от мен и не е така отворен да експериментира храната, но аз се научих да готвя 3-4 неща едновременно .

Всички сме щастливи, а какво по-важно от това?!

Прекрасни, правете нещата, които вдигат енергията ви високо!
Ако Искаш Промяна, трябва нещо да промениш 🙂 Пиши ми, за да ти помогна!

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!