Отслабване Ели

8

Прекрасни, мотивирам ви с промяна на Ели, която за 8 месеца свали 24 килограма и се научи да тренира редовно. Публикувам снимките с нейно съгалсие. Не публикувам снимки на всички хора, с които работя, а само на тези, които искат.

Ако искаш да влезеш във форма и да я задържиш завинаги, изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да работим по твоята програма за промяна на начина на живот. Тук може да видиш още снимки преди-след отслабване. А това е описание на индивидуалната програма.

Здравейте, мили дами. Аз съм Ели, на 43 години. До скоро не знаех колко съм красива. Наистина. Бях примирена с мисълта, че съм дебела, огромна, неподвижна, невзрачна женица. И си живеех така-дните си минаваха, а аз се носех по течението, хапвайки вафли и бисквити със следобедното кафе.

До 35-тата си година нямах никакви проблеми с теглото, движех се редовно, хранех се редовно. Но постепенно (винаги е постепенно, без да се усетиш) започнах да напълнявам-първо едва забележимо, но впоследствие установих, че тежа 89 килограма. Сериозна работа. Положението стана наистина критично, тъй като започнах да се движа затруднено дори и на къси разстояния.

Началото или как се обърнах към Руми.

Поводът (или по-скоро причината) да напиша мейл с текст „Искам промяна“ беше моята дъщеря, която от години е пример за здравословен начин на живот. След сериозен разговор по женски реших, че искам да отслабна, че искам отново да живея, да се радвам на обикновените неща от живота, от които сякаш целенасочено се лишавах с всяка изядена бисквитка.

Интересното е, че преди хранителния режим на Руми хапвах много по-малко твърда храна, а изпитвах силен глад, който задоволявах с междинни похапвания-солети, снакс, вафли, сладки. Приех идеята за намаляване на теглото не като женска прищявка, а като необходимост.

Започнах с упражненията – първо за хора с наднормено тегло (около месец), а след това с първо ниво, за начинаещи. Сега тренирам по програмата на Руми за напреднали и не пропускам възможност да походя пеш, да се занимавам с цветята в градината. Чувствам се лека, подвижна, гъвкава.

Сега тежа 54 кг и всички около мен забелязват промяната. Не само външна. Благодарение на Руми успях да се върна към себе си. Не беше трудно – нужно е само желание и вяра в себе си.

Мили дами, не се отказвайте и не се примирявайте с наднорменото си тегло. Всичко е поправимо, стига да имаме желание за промяна. Стига да вярваме, че заслужаваме да бъдем красиви, подвижни, да се чувстваме здрави и пълноценни.

Какво по-прекрасно от това да се радваме на живота! Оценявам промяната си и като възможност да се замисля за своите потребности, да бъда отново ценност – уважавана и харесвана.

Благодаря на Руми за топлото отношение, старанието и вещината, с която се погрижи да бъда по-добрата версия на себе си.

Поздрави,
Ели

Никога няма да е подходящото време за промяна. Трябва да влезеш във форма, докато имаш ежедневните трудности, за да се научиш след това да поддържаш формата си целогодишно. Изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме!

8 comments

 1. Сиса 22 януари, 2018 at 15:53 Отговор

  Браво Ели! Страхотни резултати. Направо не мога да повярвам, че си ти и на двете снимки, толкова е голяма разликата!Поздравления! Надявам се и аз да успея да постигна подобни резултати. Няма да крия, че ми е трудно!

 2. Вили 25 януари, 2018 at 20:29 Отговор

  На 43 да се отслабне толкова много…. Само хора, които са минали през това знаят за какво говоря. Това са големи усилия и упоритост. Знам, защото и аз минавам през това, само дето съм с 3 години по-голяма. Браво, на 43 е много по-трудно отколкото на 25 или 38.

 3. Ирен 26 януари, 2018 at 10:51 Отговор

  Страхотно постижение! Браво и на двете ви!
  На Ели за смелостта да промени себе си… за упоритостта и последователността да следва това свое решение!
  А на Руми за човешкото отношение, за положителния заряд и за високия професионализъм, които така щедро раздава на всички нас!

 4. Радост 26 януари, 2018 at 20:51 Отговор

  Значи сте свалили общо 35 кг? Изумително! Поздравления за Вас и за Руми! А къде са тези упражнения за хора с наднормено тегло, че не ги намирам?

 5. Лили 6 февруари, 2018 at 17:30 Отговор

  Браво, момиче! Това е наистина невероятна промяна, изходната точка е наистина смущаваща, но сега изглеждаш прекрасно и съм сигурна, че промяната ти продължава 🙂 Тази история трябва да е поучителна и за всички нас, а именно – че здравото тяло се гради години заедно със здравословни навици, една-две бисквити седмично няма да навредят, ако те са единственото вредно нещо за периода. По-лесно е да се поддържаме във форма цял живот – докато сме на 20-25-30-35, а не изведнъж на 43 да вземем трудното решение 🙂 Успех на всички!!!

Добави коментар

Детска Пижама за Възрастни

Днес реших да си купя пижама, защото стана студено. Исках някакъв весел и детски десен. Разбира се, потърсих детски пижами, знаейки че ще успея да ...