Отслабване Елица

отслабване с Руми

Елица е майка на 2 деца, която след всяка бременност се взема в ръце и влиза във форма. Страхотна изненада ми направи, като изпрати снимки 1 година след като започнахме да работим заедно. Промяната в числа:

Тегло: – 12 кг
Талия: – 16 см
Ханш: – 16 см
Бедро: – 12 см
Прасец: – 5 см
Ръка: – 5 см

Искаш ли да влезеш във форма и да имаш подкрепата на Руми? Пиши й само 2 думи „искам промяна“ и започвате да работите за промяна на твоя начин на живот. Виж какво включва програмата, която Руми изготвя за теб и която Елица следва.

Оставям те с разказа на Елица:

Моята първа „среща“ с Руми беше преди 2.5 години, след като бях родила първото си дете. Бях качила доста килограми по време на бременността и дълго време след това не успявах да ги възстановя.

След като се върнах на работа нещата станаха още по-зле – започнах да качвам килограми. Липсваше ми движение. Нямах време за спорт в зала и за дълги разходки навън. Пробвах различни диети, гладувах, но бързо се отказвах-резултат нямаше. Бях отчаяна и не вярвах, че някога пак ще върна предишната си форма.

Попаднах на сайта на Руми съвсем случайно. Разгледах го, прочетох всичко- всеки ред, всяка дума. Руми ме спечели с възможността да тренирам у дома. Прочетох всяка една история и вдъхновяваща промяна на другите жени и си казах-щом те са постигнали това, значи и аз мога!

Свързах се с Руми. Тя ми изготви персонално меню и тренировъчен режим. Започнах моята промяна още на другия ден- не исках да отлагам! След 3 месеца резултатът беше страхотен. Бях свалила 8 кг и изглеждах страхотно.

менюта за отслабване

Забременях с второто си дете и прекратих тренировките. Започнах да си хапвам всичко, което ми харесваше. Не исках да се лишавам и бременността беше извинение за всичко, което хапвам. Знаех, че след това има начин да влезна във форма. Отново качих доста килограми.

След като родих, не отлагах дълго промяната. Изчаках малко време да се възстановя и два месеца след като родих дъщеря си, започнах 90 дневното предизвикателство. В началото спазвах персоналното меню, което Руми беше изготвила за мен.

Тренирах редовно, не пропусках тренировка и нито за миг не съм си намирала извинение. Чувствах се страхотно. Но с храната беше по-различно. Беше трудно, доста. Все се изкушавах с нещо сладко :))) В последствие се научих какво и колко да ям и как да приготвям храната си.

С времето започнах и да устоявам все по-често на изкушенията :))) Този път нещата се случваха по-бавно, но аз не се отказвах. Знаех, че с постоянство резултатът ще дойде :))) Малко по малко килограмите и обиколките вървяха надолу.

Разбрах три истини – само с тренировки не се отслабва; килограмите са относителна мерна единица и че ние сме това, което ядем:)))

Сега успявам да облека дрехи, които не са ми ставали години наред. Вече харесвам това, което виждам в огледалото. Чувствам се хубаво и секси мамче ;-)))

Но не спирам до тук. Продължавам в същия дух, тъй като сега това е моят начин на живот:)))
Благодаря на Руми за усилията, стимула и вдъхновението!

Моят резултат за 1 година в цифри :

Тегло: -12 кг
Талия: -16 см
Ханш: -16 см
Бедро: -12 см
Прасец: – 5 см
Ръка: – 5 см

отслабване с тренировки

Ако искаш да научиш кои са подходящите храни за теб и в какви количства, за да поддръжаш форма винаги, пиши на Руми и тя ще ти изготви вкусно и лесно индивидуално меню, което ще комбинираш с 20-30 минути тренировки вкъщи. Отслабването може да е по вкуса ти 🙂

9 comments

 1. кремена 7 декември, 2015 at 11:03

  Промяната е невероятна! Всички постижения са -постоянство и благородството на Руми, за това че ни вдъхновява да тренираме у дома. Благодаря, че те има Руми.

 2. Десеслава 7 декември, 2015 at 15:10

  Страхотна промяна пример за всички бъдещи и настоящи мами,че можем след,като родим пак да сме секси и хубави.

 3. Силвия 7 декември, 2015 at 18:41

  Зарадва ме поста. Все пак не всички за 3-4 месеца влизат във форма(вкл. и себе си ) Браво за постиженията!!

 4. Ирена 8 декември, 2015 at 13:19

  Поздравления! Аз от първото още дете още не мога да се върна към предишните кг, пуст мързел – все си казвам няма време, а трябва да не се отлага! Супер!

 5. Стела 9 декември, 2015 at 09:03

  Здравей,Руми
  И аз съм една от тези мами, на която помогна с – 6 кг. за 3 месеца 🙂 Само нз дали ще се прибере лека диастаза на коремни мускули?

  Адмирации за тренировките ти …безценни

  • Rumiana Ilieva 9 декември, 2015 at 09:43

   За диастазата трябват специфични упражнения. Когато напрая програма за преди, по време на и след бременност, ще има такива упражнения 🙂

 6. Amor 1 януари, 2016 at 13:35

  Здравей, Руми! Честита Нова Година! Пожелавам здраве, щастие, късмет, любов, верни приятели, сбъднати мечти и да продължаваш да ни помагаш с твоите съвети и нещата, които правиш!
  Бих искала да те попитам имаш ли някакво мнение относно 90-дневна диета? Здравословна ли е? Помага ли тренировките с Kangoo Jumps за отслабване? Какви упражнения бих могла да правя, без да ме болят колената(имам проблеми от няколко години, в следствие на което трябваше да огранича движението)?
  Имаш ли някакво мнение относто Годжи Бери?
  Ще чакам отговор, извини ме, че изсипах така на куп толкова въпроси, но все пак искам и при мен да важи“ Нова година-ново аз“ . Лек ден 🙂

  • Rumiana Ilieva 2 януари, 2016 at 17:56

   Нямам възможност да отговарям на въпроси в коментарите, защото става лавина от въпроси след това. Ако искаш пиши ми и ще ти изготвя програма.

Коментарите са заключени