Отслабване Ива


Прекрасни, надявам се да имате прекрасно лято 🙂

За мен няма сезон, когато става въпрос за хранене и тренировки. Винаги съм казвала, че няма най-подходящ момент за добра храна и редовни тренировки. Всеки ден за старт е най-добрият, когато става въпрос за нашето тяло!

Срещам ви с Ива, която днес е доволна и щастлива, чувства се Уоу, както самата казва!
Единственото, от което се нуждаеш, са желание и убеденост, че ти можеш и заслужаваш 🙂

Знам че сте чували различни неща за домашните тренировки, но е факт, че в уюта на своя дом, за 20-30 минути на ден, може да изваеш супер тяло. Ограничаващите вярвания често ни саботират. Например, че са нужни часове на ден тренировки във фитнес зала, задължително трябва мнооого да се морим, да приемаме десетки добавки, да подчиним едва ли не цялото си ежедневие на влизането във форма. Нее, това не е моят филм! Аз искам да живея! И живеейки, взимайки с пълни шепи от живота, да се погрижа за добрата си форма, енергия, и това да се случва естествено, с лекота, без мъчение.

И съпругът на Ива беше скептичен, но само след седмица с програмата, ахна и започна да я подкрепя 🙂

Ако искаш да ти помогна да си в най-добрата си форма, изпрати ми имейл с две думи „Искам промяна“ 🙂 Ето какво включва програмата за промяна на начина на живот 🙂

Здравейте, прекрасни дами.
Казвам се Ива и съм на 33 год.
Винаги съм имала хубаво и стегнато тяло, без да полагам много усилия, без диети и никога не можех да прехвърля 50 кг.
Но даѝде моментът, в коѝто забременях, и то със близнаци.
Станах огромна и тройна. Имах много тежка бременност почни неподвижна 9 месеца. Въпреки, че не можех да се храня нормално, защото бях дежурна над тоалетната постоянно, станах скромните 70 кг. Пъшках и охках като параход не можех да изкача стълбите до 3 етаж. След като се родиха близначките нямах почти никакви движения. Чувствах се премазана и много изтощена и нямах сили и желание за нищо.
Мина много време, 7-8 месеца, докато отново се възстановя и стъпя на краката си.
Винаги съм била спортна натура и не можех да се гледам в огледалото.
Но в един прекрасен ден се сетих, че съм гледала много клипчета на Руми как тренира.
Прочетох с какво се занимава. Попаднах на много жени, на които е допринесла за промяна им.
В един ден реших, че трябва да опитам, защото ми трябва професионална помощ.
Съпругът ми беше скептично настроен, че това няма как да стане и то онлайн. Но аз съм Козирог и винаги вървя със рогите напред.
Така и писах на Руми.
Тя ми изготви много вкусен и лесен индивидуален хранителен режим.
След като го получих, започнах да го спазвам много стриктно. Мъжът ми винаги казваше, ти ще умреш от глад с толкова малко храна.
Тренирах, докато децата спят, беше много тежко и трудно. Но след изминалата седмица, когато се измерих, от 65кг бях свалила по 2 см отвсякъде и 2 кг надолу.
Мъжът ми остана с отворени уста, започна да ме подкрепя и мотивира.
Когато изпратих снимките на Руми, видях огромната разлика. която съм постигнала и то за кратко време. Знаех, че има много път пред мен.
Руми ме мотивира и зареди с много хубави емоции и чувства с написаното от нея. Старая се да тренирам всеки ден, по колкото време имам, така се зареждам с много енергия  и тялото ми се чувства Уау.
Така, че не чакайте, а се свържете с прекрасната Руми, тя ще помогне на всяка от вас, както помогна на мен.
Едно голямо Благодаря от Германия защото живея и работя тук.

Помисли за всички хубави неща, които те очакват и ми изпрати имейл само с 2 думи „искам промяна“! Твоята промяна те очаква 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!