Отслабване Катрин


Прекрасни, срещам ви с Катрин, която постигна супер напредък 🙂

С младата дама работихме за промяна начина на живот, не просто сваляне на поредния килограм!
Упорита е Катрин, учеше бързо, напредваше, наслаждаваше се на вкусната храна. И нея успях да изненадам с вкусни предложения, това бяха точно любимите й ястия. Тук може да видиш какво включва Индивидуалната програма.

Моята цел е да ви дам инструментите (вкусно меню и тренировки) и да ви науча как да ги използвате, Прекрасни! Желанието ми е всичко да се случва с лекота, естествено, интуитивно, без осъждане, без бързане, без сравняване, това се стремя да постигна!

Не искам от никого съвършеност, както не искам това и от себе си 🙂

Бъди щастлива, Прекрасна, не съвършена!

Виж разказа на Катрин:

Здравейте, казвам се Катрин и съм на 21 години. В момента съм студентка в Холандия и откакто реших да замина, животът ми се промени изцяло. Винаги през тийнейджърските ми години съм била слабичка, но когато навърших 18 години и реших да продължа образованието си в чужбина, нещата просто излязоха извън контрол. Аз съм 157 и много си личеше дори и само 2/3 кг да кача. Започнах да водя много нездравословен и застоял начин на живот. Спомням си, че когато настъпи и пандемията, съвсем нещата не вървяха на добре. Всеки път, когато се прибирах в България, семейството и приятелите ми просто се възмущаваха колко съм напълняла, понеже никой никога не ме е виждал така. Минаха около 2 години и докато се усетя, вече бях качила около 11/12 кг отгоре. За 157 см височина 61/2 кг си бяха доста. Изобщо не се чувствах добре и се бях депресирала много, че няма как да си върна старите килограми.

Миналата година започнах да търся някакви варианти да отслабна. Изпробвах детокс диети, които гарантираха, че само за 14 дни ще вляза във форма. След това кето диета, която не можах да издържа просто, защото не можех да си представя да изключа всякакви въглехидрати от менюто си. В интернет изпробвах различни тренировъчни програми, които също бързо ми писнаха и накрая се отчаях и реших да се възприема такава, каквато съм. Мина още една година, не съм сигурна колко килограма вече бях тогава, защото просто ме беше страх да се претегля на кантара, но една приятелка беше започнала да тренира по програмите на Руми и за период от няколко месеца беше постигнала супер резултати и се чустваше много добре. Честно казано, малко ѝ завиждах и исках и аз да се мотивирам по същия начин и да започна да тренирам, докато не дойде началото на тази година. След още една депресия, която бях преминала заради качените ми килограми, реших най-накрая да се хвана в ръце.

Започнах с програма за начинаещи на Руми и след което преминах на 90-дневната програма. Много ми харесваха тренировките и бях наистина мотивирана. Първия месец не обърнах внимание на храненето си, а само започнах да тренирам. За 1 месец само тренировки бях свалила около 1 кг или дори и по-малко. Нормално, защото продължавах да се тъпча с бургери, бърза храна, пържено и всичко нездравословно, което може да се сетите. Тогава реших да пиша и на Руми за индивидуално меню, но честно казано, след толкова изпробвани диети, бях леко скептична. Спомням си, че бях ѝ споделила, че уж съм в калориен дефицит просто, защото ме беше срам да си призная какъв наистина е начинът ми на живот :D. Изобщо не знаех какво да очаквам като индивидуално меню, но останах доста впечатлена след като ми каза, че ще мога да ям любимите си храни и да влизам във форма. Е, вече изминаха 4 месеца и осъзнах, че това е възможно. Изградих си много добри хранителни и здравословни навици. Спрях да се вманиачавам толкова много в това, колко килограма тежа и започнах да използвам метър, защото имаше седмици, в които не бях мръднала и грам, но сантиметрите в талията или ханша се бяха променили. Започнах с програмата „Уникална“ и много ми хареса, че мога да избирам на коя част от тялото си да наблегна за финал на тренировката. В началото ми беше много трудно поради факта, че години наред не съм тренирала и бях доста обездвижена и едвам завършвах тренировката. В момента тренировките с Руми се превърнаха като част от живота ми. Всяка сутрин ставам с нетърпение, за да мога да си направя тренировката за деня и даже когато не тренирам, се чувствам гузно.

За тези 4 месеца наистина постигнах много и даже все още ми е чудно как е възможно. Най-голямото постижение за мен е, че се чувствам добре и че промених изцяло начина си на живот и навиците си. Килограмите не винаги имат значение, за мен по-важното е да се чувствам щастлива и здрава. В никакъв случай не смея да твърдя ,че съм се превърнала в супер здравословен човек, и аз си позволявам все още да си хапна сладко или нещо вредно, макар и доста рядко.

Благодарна съм на Руми, че ме вдъхнови и мотивира да променя начина си на живот и да бъда по-добра версия на себе си.

Прекрасна, поискай промяната и ще съм до теб!
Изпрати имейл само с 2 думи „искам промяна“ и ще ти помогна 🙂

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!