Отслабване Мария: -23 кг

отслабване над 50 кг

Днешната мотивация е Мария. Тя се свърза с мен, след като беше свалила 45 кг с много глад и беше в застой. Помогнах й да свали последните 23 кг за 8 месеца. Сега продължава да тренира за още по-стегнат вид, не сa шега работа свалени 68 кг! Ето как се промениха другите мерки:

Килограми: -23 кг (като преди това беше свалила вече 45 кг)
Талия: -15 см
Ханш: -13 см
Бедро: -14 см
Прасец: -7 см
Ръка: -6 см

здравословно отслабване

Мария казва, че винаги е била пълна, още от дете. Ако искаш завинаги да си в перфектна форма, пиши ми и започваме твоята промяна. Изпрати ми само 3 думи „искам перфектна форма“. Ще съм до теб в трудните моменти и максимално ще те улесня, като ти изготвя много вкусно меню, само с любимите ти храни. Без значение дали си веган, вегетарианец или ядеш всичко. Виж каква програма за промяна на начина на живот следва Мария. Ти също можеш да има снимки преди-след отслабване, само трябва да започнеш.

––

Здравейте! Казвам се Мария и съм на 21 години.

Дойде и моят ред да съм мотиватор за много жени, които са били в моето или подобно положение! Реших да напиша отзива си, защото в началото те ми бяха необходими, за да повярвам, че е напълно възможно с постоянство, крачка по крачка да преоткрия новото си Аз.

Винаги съм била пълна, още от дете. Рядко ядях вредни храни, но си похапвах доста тестени и сладки изделия. Малко са диетите, които да не съм изпробвала и винаги резултатът беше един – сваляш 15 кг, качваш 20 кг. И така до близо 130 кг, а само на 18 г.

Реших се на цялостна промяна в начина си на хранене, костваше ми много ровене в интернет и книги. Резултат имаше, за 2 години бях свалила около 45 кг с цената на чест глад, еднообразна храна, нерядко изтощение, моменти на качване и сваляне.

Дойде момент, в който 2-3 месеца глад не доведоха до никаква промяна, но продължавах. Тогава една приятелка сподели, че е започнала да тренира вкъщи с Руми.

Идеята ми хареса – нямаш извинение, че навън е дъждовно, студено, че е късно, че фитнесът ще е препълнен… Просто ставаш сутрин, изпиваш си кафето и правиш тренировка. Видях, че Руми изготвя и персонални менюта. Замислих се, че последните месеци се бях ограничила дотолкова, че 99% от храната ми станаха зеленчуци, явно правeх нещо не както трябва, само тормозех организма си и той отказваше вече да работи с мен и за мен, имах нужда от професионална помощ.

Разгледах отзивите… толкова грандиозни промени. Казах си, че нищо не губя, щом те могат и аз ще успея.

Писах й.Чувствах се мотивирана и вярваща, че ще успея. До сега бях изтърпяла толкова много глад и си казах, че ще изтърпя още, ако трябва. И тук момента на изненадааа… отварям менюто, чета и… гледам колко се похапва. Замислих се, че ако до вчера съм яла видимо 1/4 от храната, която ще ям от утре, няма ли това да доведе до обратен ефект?…

С едно на ум започнах менюто и резултатът първата седмица беше огромен – не само килограми и сантиметри, а енергия и удовлетворение от себе си и най-любимото ми – отново започнах да ям вкусна храна.

След всяко ядене си облизвах пръстите. Повярвайте ми, не е никак трудно да си на персонално меню, ако ядеш вкусно и разнообразно, както започнах аз след всичките изтезания последните години. Тренировките ми действаха невероятно, имах толкова много сили в себе си, бях се превърнала от изтощен възрастен в хиперенергично дете.

Исках да тренирам още и още, а преди това бях човек, който казваше: „От глад ще умра, но няма да спортувам“. Осъзнах, че тренировките и гладуването нямат нищо общо, с едното сваляш, а с другото се стягаш и оформяш.

отслабване с персонално меню

Не всичко е цветя и рози… минах през няколко момента на срив, но всеки път Руми беше насреща с мотивация, съвет, информация относно проблема.
Последният случай беше покрай празниците, бях се отдала на Коледния дух със всичките му сладки изкушения, качих 2 кг и почувствах голямо неудовлетворение, не исках да си правя снимки както правя всеки месец, за да следя промяната. Писах на Руми, успя да ме мотивира наново и ме накара да осъзная, че 2 кг не са кой знае какво, обратимо е, стига да действам с нови сили. 🙂

Имаше и доста моменти, в които никак, ама никак не ми се тренираше. Казваш си нали и утре е ден… Ама ставам от леглото и преди да ми мине някоя друга такава мисъл започвам. И сега не ми е любимо да се чувствам с треперещи мускули, изморена, потна, едвам дишаща по време на тренировка, правя го за момента след това, за момента, в който след тренировка за ръце, например, с огромен зор вдигаш чаша вода, едвам, едвам отиваш да си вземешдуш, а след душа си чистооо нов.

Е, сега трябва да си черпя приятелката, че ми показа сайта :D. Направих своята промяна, единственото, за което съжалявам е че не се бях свързала с Руми по-рано. За 2 години бях свалила около 45 кг с доста глад в очите, а с менюто на Руми свалих малко над 20 за 8 месеца с многооо ситост.

Промяната е във всяко едно отношение – чрез тренировките ще се научите да се състезавате със себе си, да сте амбиционзи, чрез менюто ще се научите да чувате тялото си и да разбирате от какво има нужда, а когато тялото и душата са в баланс, пред човек няма препятствия, които да не може да преодолее. Вкус се възпитава, навици се изграждат! 🙂

Преди каквато и да било промяна, трябва да повярвате, че тя ще се случи, никой не би се борил за нещо, което смята, че няма да постигне. Не е трудно, когато знаете, че е възможно, когато има кой да ви предложи меню с любимата ти храна, за да не се чувствате лишени, когато преоткриете спорта (примамливо е, когато са само 30 минутки на ден 🙂 ), когато има някой, който знае как да ви мотивира с една дума и да ви подкрепи. А дори да има моменти на спадове, не им се отдавайте, а продължавайте напред с пълна сила. Това е моята рецепта – вяра, търпение, добро меню, тренировки и търсене на адекватна помощ при нужда.

На Руми едно огромно благодаря, че беше основна частица в сбъдването на целта ми от дете, а на вас ви желая здраве и вяра, че можете да постигнете всичко 🙂

отслабване с персонално меню

Ако правиш едно и същшо нещо, няма ка да излезеш от омагьосания кръг. Трябва да промениш нещо, за да има различен резултат. Започни промяната с писмо до Руми с 3 думи „искам перфектна фирма“.

25 comments

 1. Anna Angelova 28 юни, 2015 at 19:50

  Боже Мария поздравления, чудесно стегнато и хармонично тяло си изградила, браво, явно си е заслужавало всичко през което си преминала, а то не е било малко. Продължавай все така да се грижиш за себе си, успех!

 2. Кали 29 юни, 2015 at 07:32

  Невероятно. Поздравления. Не е за вярване какво си постигнала за толкова кратко време.

 3. MeglenaGeorgieva 29 юни, 2015 at 09:12

  УАУ!! 68 кг – момиче ти си боец!
  И изглеждаш превузходно след толкова свалени килограми!
  Ти си абсолютния ми личен хит от истории споделени тук – пожелавам ти никога повече да не се налага да сваляш толкова 🙂

 4. Криси 29 юни, 2015 at 09:37

  Поклон и поздравления за огромния труд, усърдие, воля и постоянство! Наистина вдъхновяваща история с прекрасен резултат!

 5. Ina 29 юни, 2015 at 09:41

  Страхотна си :))) Униална!! Браво! Поздравления за упоритостта. Само напред

 6. Мариана 29 юни, 2015 at 11:03

  WOW, страхотен резултат! Направо не е за вярване. Поздравления за духа, усилията и постигнатия резултат 🙂

 7. Ваня 29 юни, 2015 at 13:16

  Малеее!!!! Браво, Мария!!!! Постигнала си УНИКАЛНО тяло!!! Шапка ти свалям за мотивацията и постоянството! Едно огромно браво!!

 8. ТаняПро 29 юни, 2015 at 17:57

  Браво!Невероятна промяна и страшно надъхващо!Много воля и усилия се искат за такова нещо!Адмирации!

 9. cchery 30 юни, 2015 at 09:58

  Аз съм без думи! Защото ако тръгна да пиша нещо, мога само да повторя коментарите на момичетата преди мен :)))…. Такова нещо аз не съм виждала!! Т.е. попадала съм на всякакви истории за отслабване, стягане и какво ли не още, но никога не съм им вярвала….. За теб, Мария, чета в сайта, в който имам пълно доверие. Невероятната ти трансформация се дължи и на Руми, в която вярвам силно….. И точно затова вчера гледах снимките ти и си мислех, че светът се превръща в прекрасно място, когато го създават прекрасни хора!

  Радвай се на успеха си…. защото си го заслужила на повече от 100%…. Ти си само на 21 години и трябва да се насладиш на всяка една от тези, които ти предстоят, без угризения!

  • Мария 30 юни, 2015 at 10:57

   Много ви благодаря за милите думи:) Наистина ме зарадваха 🙂 Вчера прочетох едни думи на Руми, че всеки ден трябва да има нова крачка, замислих се колко всъщност много ми помогна и помага това да осъзнавам всеки ден като ден по-близко до целта и да се уча всеки ден да има нещо ново, дали да мина по нов път до университета или да започна някакво напълно ново начинание, няма значение, и двете зареждат и дават нови изживявания :)) Желая ви да бъдете здрави и все така позитивни и зареждащи, поне на мен ми подействахте така 🙂

 10. Деската885 1 юли, 2015 at 10:54

  Уаууу! Това е изумително! Браво!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

 11. Яна Георгиева 1 юли, 2015 at 14:19

  Здравейте, прекрасни. Браво Мария, ти си победител за самата себе си.Знам какво е усещането когато застанеш пред огледалото и видиш че си слаба и ти се иска вече да започнеш да оформяш малки мускули.Страхотно е усещането и то благодарение на Руми ,тя е невероятна винаги мила, отзивчива и знае как да те мотивира ,за да постигнеш целите си.Съжалявам ,че не се снимах след второто ми раждане преди да започна режима ,отново. Бях качила 35кг, свалих ги за 4 месеца и сега отново съм във форма ,работя вече за релеф /както се казва/.Поздравления още веднъж !

 12. мария 1 юли, 2015 at 19:06

  ехаааа бравооо на адашката и на Руми и аз съяо минах по този път
  и се наслаждавам на плода от усилията ни с Руми но все още малко се притеснявам да пратя снимките на Руми но ще доиде и това време и стигаме до изводо че с мн хъс мотивация картовски труд и желание всичко се постига!
  Слънчево лято и мн усмивки от мен

  • Rumiana Ilieva 1 юли, 2015 at 19:14

   Няма от какво да се притесняваш, виж каква страхотна мотивация са снимките 🙂

 13. Надежда 2 юли, 2015 at 08:47

  Останах без думи, БРАВО МАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Браво и за Руми 🙂

 14. Антония Милчева 3 юли, 2015 at 14:16

  Прелестна си! А писмото ти е смислено и искрено. Много ме развълнува.

  • Милена 10 юли, 2015 at 10:58

   Здравей, имаш невероятен резултат. Личи си, че си променила целия си живот и това не е просто една диетка, а огромна промяна, постигната с много воля и разбира се подкрепата на Руми! Поздравления и на двете!
   Исках да попитам, как е възможно кожата ти да изглежда толкова гладка и прибрана след като си свалила 68кг? Правила ли си си операция за прибиране на кожата?
   Една от най-близките ми приятелки също свали много килограми. Сега има здравословно тегло, но кожата и е отпусната и се притеснява да се показва по бански, въпреки че тренира 4 пъти в седмицата 🙂 Имаш ли някакъв съвет?

   • Rumiana Ilieva 10 юли, 2015 at 11:07

    Според мен е късмет и въпрос на кожа и промяната да се случи бавно. При по-бавно отслабване, кожата има шанс да се адаптира. Също така Мария е само на 20 години. Мария може да каже дали е правила нещо за кожата, аз не знам 🙂

    • Мария 14 юли, 2015 at 12:15

     Здравейте, и моята кожа е леко отпусната, не е толкова стегната, колкото на човек непроменял теглото си. В началото беше по-отпусната, но след 2-3 месеца започна малко по малко да се прибира. Това, което реших да правя е да се мажа всеки ден обилно с мазни кремове или бебешко олио и да си правя ежедневни контрастни душове. Не знам доколко прибирането се дължи на това, но тези две неща са единствените, които правя и тренировките, разбира се. 🙂

   • Валентин 26 юли, 2015 at 22:44

    И аз имам този проблем. Постоянно се ровя и допитвам до хора, но без успех. Принципно казват, че ще се свие, но след колко време не се знае. За момента обмислям RF лифтинг или нещо такова. Ако някой е пробвал подобно нещо да сподели. Иначе съм пробвал кремове за стягане, лосиони, скрапове. Да – има малко ефект, но не задоволителен. Поздрави!

Коментарите са заключени