Отслабване Савана

отслабване савана

Доза мотивация със снимките на Савана 😀

За 3 месеца Савана се промени много. Усещах го по ежедневната ни комуникация. Изключително любознателна, питаше какво ли не и учеше със страшна скорост. Виждах как разцъфва красиво цвете. Патенцето се превръщаше в лебед и ме правеше много щастлива, че съм част от тази промяна.

giri-savanaВъзхищавам се на желанието й за борба. На това как сама си направи по-тежки гири, след като й казах да тренира така, че да й е трудно.

Тренировките са кратки и трябва да се извлича максимума от тях, защо да си губиш времето с леки гири?!!

Изключително много се зарадвах на новата й татуировка, която си е направила това лято, когато са били на море в България (живеят в Париж).

Savana-tattoos-400pxWУсетих, че иска да живее, да се развива и да се наслаждава на всичко, през което минава.

Страхотна промяна – не само физическа, но и ментална и духовна.

Силна жена, с невероятна вътрешна красота!

Силен дух и нежно тяло! Истинска жена!

Савана, благодаря ти, научих от теб много!

–––––––––––––––
Ако искаш да ти изготвя персонално меню като на Савана, само с храните, които обичаш, без храните, които не обичаш, пиши ми на имейла. 5 седмици ще си пишем, отговарям на въпросите ти, показвам ти какво е нормално, мотивирам те, проследявам резултатите ти и има и бонус 3 тренировъчни програми. Повече информация за персоналното меню има тук.
–––––––––––––––

Здравейте мили дами! 🙂 Надявам се снимките и историята ми да помогнат на ново-започналите и на тези които тепърва ще започват! 🙂

На 27 години съм и имам две прекрасни дечица! На 23 родих първото си детенце! Преди това що годе изглеждах добре. Нямах сланинки… Е, в пубертета напълнях малко и от там получих малко стрии по дупето. Но не се оплаквах! Абе, общо взето си бях прилично пухкавичка! 😀

Винаги съм имала ниско самочувствие. Не се харесвах особено много и винаги съм искала да имам плосък и стегнат корем като на Бритни Спиърс! 😀 Да отбележа че тя беше и е моята любимка все още и може би за това съм искала винаги да искам да приличам на нея! 🙂 След две дечица и тя сега изглежда много, много добре!

Но никога не полагах усилия да направя нещо по въпроса. Коремчето ми си седеше винаги така леко тлъстичко и много мразех, като седна и да ми изскочи над панталона! 🙁 Естествено че близките ми винаги ми казваха, че нищо ми няма и че сам хубава и бла бла бла… Но аз не им вярвах и не се харесвах! 🙁

SAvana_change_back

След първото раждане успях да си върна килограмите. Станах 50 кг, но за малко и после станах 52,53 и така си останах, но се харесвах! Бях доволна че успях да сваля килограмите си въпреки че можех и още!

Преди близо 3 години преживях нещо, за което и сега като се сетя ми става много мъчно и болно! Но съм сигурна че всеки от нас си има такъв период от живота си, към който не иска да се връща и за който не иска да си спомня!

Беше една тежка година, през която много се промених, не физически! Промених се като човек, като характер…. Но сега всичко е наред. 🙂

Дойдохме със съпруга ми да живеем в Париж. Доста голяма промяна! Почти веднага забременях с второто си детенце. Беше много неочаквано и за мен беше наистина голям стрес. Искахме второ дете но не и точно в този момент! Но то като дойде не пита.

Бях станала от 53,54кг – 75кг! След като родих почти веднага свалих 7,8 кг…. Станах 56 кг и край! Ни нагоре, ни надолу! След втората бременност вече тялото ми доста се промени, Кожата ми стана по-отпусната, гърдите също се отпуснаха, дупето ми увисна, имах паласки… 🙁 Абе с една дума бях ужасна! Това ме съсипваше!

Като се погледнех в огледалото и виждах едно грозно и отвратително нещо! Да, така мислех за себе си! 🙁 Постоянно плачех и се депресирах все повече и повече! Това че бях далеч от близките си и приятелите си правеше депресията ми още по-задълбочена. Станах по-сприхава и изнервена! Бързо се ядосвах и се сърдех за незначителни глупости! Просто бях друга! Наложи се да пия лекарства, които ме успокояваха и които и до сега пия!

Майка ми ме усещаше и искаше да ми помогне, но беше твърде далеч! 🙁 Имала съм такива моменти, все едно съм затворено между 4 стени и край мен няма нищо и никой-празна стая! Затварях се и не допусках никой, дори децата си..!! Никой и нищо не можеше да ме извади от тази черна дълбока дупка!

За пред хората бях добре. Като ме питаше някой: Здрасти, как си!? Аз отговарях: Благодаря добре! И лепвах фалшивата усмивка!

Ох, беше ужасно и не искам да се сещам за този период!

И така, това че не можех да премахна тлъстинките много ме тормозеше. Исках да направя нещо но не знаех какво и как!
Един ден, както си ровех из You Tube да си търся музика, попаднах на едно клипче. Пуснах го и загледах с интерес! Естествено това беше Руми и показваше как да станем здрави, стегнати и красиви! 😀

Имаше адрес и аз веднага влязох и започнах да разглеждам! Доста поседях там. Прочетох доста от историите на други жени, които са се променили с нейна помощ. Стори ми се примамливо и реших да пратя едно съобщенийце! 🙂 Помолих Руми да ми помогне. Бях доста отчаяна и много се надявах това да е реално!

Когато тя отговори на имейла ми, направо не можех да повярвам! Не знаех да се радвам ли….!? Обсъдих това с мъжът ми. Той също разгледа сайта на Руми и решихме да опитаме! Нямах търпение да започна! Едвам дочаках менюто и тренировките си! 🙂

SAvana_change_side

В началото ми беше трудничко, както всяко начало! Иска се само да си упорит и постоянен в това, което правиш! Като видях резултатите след 1 месец бях направо поразена и не можех да повярвам, че това съм аз! И така до ден днешен не спирам да тренирам! Изглеждам добре! Вече се харесвам в кожата си! Изглеждам добре в каквато и дреха да вляза! Щастлива съм от начина, по който изглеждам! Доволна съм от това което постигнах с помоща на Руми, и не мисля да спирам! :* БЛАГОДАРЯ ТИ РУМИ! :* ЩЕ СЪМ ТИ ВИНАГИ БЛАГОДАРНА ! :* :* :*

–––––––––––––––

Да поздравим Савана за невероятния й дух, воля и позитивизъм!

18 comments

 1. Веселина 24 септември, 2013 at 12:36

  Браво! Ей така ми действат и на мен тренировките – повдигат духа, оформят тялото. Браво за силната воля за промяна! Най-труидно е човек да победи себе си. В това съм убедена !

 2. Теодора 24 септември, 2013 at 12:40

  Страхотна история! Изглеждаш невероятно Савана. Факт е, че Руми помага на всички желаещи да направят нещо за себе си. Аз самата се убедих в това. Благодарим ти Руми!!! Надявам се и ние ти помагаме и те вдъхновяваме и така да не спираш да вдъхновяваш нас :)))!!!!

 3. Дияна 24 септември, 2013 at 15:43

  По същия начин се чувствах и аз, гледайки клипчетата преди година. Много надъхващи, но пустият ми мързел… Е, избрах си няколко упражнения, които започнах да правя всеки ден. Докато не разбрах, че съм бременна и малко по малко се спрях. Сега второто ми детенце е на два месеца и аз се чувствам малко като Савана. Искам промяна, но не мога да се наканя да започна, може би заради недоспиването… Трябва само да се накарам да започна, после се зарибявам и не се отказвам лесно, но… винаги бягам от началото. Ще продължавам да гледам как другите се стараят, дано и моят момент настъпи скоро…
  Успех на всички!!!

  • Руми 24 септември, 2013 at 16:11

   Дияна, само започни! Кажи се „5 минути тренировка и ако след това не искам да тренирам повече, спирам“ – не познавам човек, който след като започне да иска да спре след 5 минута. Ще успееш!

 4. Сияна 24 септември, 2013 at 16:21

  Такива разкази винаги ме мотивират много!Браво на момичето!Почвам и аз! 😀

 5. Доби 24 септември, 2013 at 21:36

  Браво, Савана! Поредното доказателство, че с труд и воля всичко се постига. Желая ти успех във всичко останало

 6. Ива 24 септември, 2013 at 21:43

  Браво! Ето това е много добър пример как човек със силата на волята, желанието и с помощ от Руми се превръща в това, което иска!

 7. Гергана 25 септември, 2013 at 20:01

  Поздравления за труда и упоритостта! Огромна промяна в моите очи! Браво! Много фина и сексапилна си станала- можеш да се гордееш със себе си! Благодаря ти че имаш смелостта да споделиш снимките с нас! Аз още не се осмелявам …

 8. Даниела 26 септември, 2013 at 10:50

  Ехеее,страхотно телце си имаш вече!Браво,поздравления!Сигурна съм,че се чувстваш страхотно и вътрешно и с всичките си клетки си благодарна на Руми,за това на какво те е научила!Страхотна мотивация!

 9. Savana 26 септември, 2013 at 16:14

  Здравейте дами! :р Здравей и на теб, сладка Руми! Много , много благодаря на всички за положителните коментари! Като го чета и се чувствам още по-заредена и по-добре! Не се замисляйте ами почвайте! Няма какво да чакате! 😉 🙂 Пожелавам на всички лека и спокойна вечер и красиви есенни дни! Целувки от мен! :* :* :* Който има въпроси нека пита! Бай, Бай!!!

 10. :))))))))) 26 септември, 2013 at 22:52

  Савана, много си красива сега (гледам снимките преди-сега). Продължавай, не спирай тренировките. Аз ако не си направя гимнастиката като се прибера от работа – все едно не съм аз. Зле ми е, в лошо настроение изпадам. Гимнастиката дава дух, сила, зарежда с ендорфини. Невероятен напредък си направила, момиче, наистина. Много се радвам на такива като тебе. Които имат Воля. Дерзай. Аз съм зодия скорпион и много уважавам хора със силна воля 🙂
  Поздрави, Руми, ти наистина помагаш. Ти си едно лекарство.

 11. bordes 27 септември, 2013 at 08:48

  Здравейте Савана и Руми,
  обръщам се и към двете защото смятам, че и двете сте помогнали за този невероятен резултат. Гледам снимката /преди и сега/ и все едно виждам промяната и в мен, натрупана с времето и необходимостта да направя нещо за да се харесвам. И при мен е така – малко по малко, 2 кг поради една причина, 3 кг по друга причина и сега и аз имам излишни според мен кг, а според близките ми всичко е ок разбира се, … но не се харесвам. От месеци гледам всички стари и нови публикации на Руми в сайта и fitnesinstruktor.com и всичко ми е интересно. И тъкмо когато се амбицирам да сядам сериозно с нейната програма, се случва нещо изневиделица- неочаквано, шокиращо и объркващо ежедневието ми и животат ми до момента. И аз като теб Савана ме сполетяхя изненади и неприятни събития, които обърнаха целия ми живот. Не искам да изпадам в подробности и да занимавам хората със себе си, просто при мен лошия период за съжаление все още не е останал в миналото. Тъкмо се почувствах „изчистена“ от тези натрупани негативни събития и се виждах как вече излизам от тунела на неприятностите , но явно нещо не искаше да изляза на светло и като откъснато парче скала изведнъж се стовари отново с гръм и трясък. „За пред хората бях добре. Като ме питаше някой: Здрасти, как си!? Аз отговарях: Благодаря добре! И лепвах фалшивата усмивка!
  Ох, беше ужасно и не искам да се сещам за този период!“ – В този цитат виждам и себе си. И аз не искам хората да ме съжаляват и затова избягвам непрекъснатите оплаквания или споделяния наляво и надясно. Харсва ми като гледам това което сте направили и двете със Савана – разбира се е красиво и стимулиращо. Надявам се и аз да постигна такъв резултат, но разбира се малко ще трябва да почакам, дори и да ми се иска да е веднага. Имам причини да не мога веднага да изглеждам толкова зашеметяващо / като Руми, на която се възхищавам отдавна, и като теб Савана, като виждам постигнат страхотен резултат/. Надявам се момичета да стигна и аз до този момент на задоволство – да се гледам в огледалото и да не лепвам изкуствена усмивка…
  Наиситина се радвам на резултатите, които виждам и които ме карат да си мисля, че и за мен има шанс да се харесвам!

  • Руми 27 септември, 2013 at 09:10

   bordes, тренировките са извадили от дупка много хора. Опитай да тренираш и ще видиш, че след това ще се чувстваш по-добре. Не за отслабване, а за да се чувстваш добре тренирай! Желая ти да излезеш на светло по най-бързи начин!

 12. Ива 28 септември, 2013 at 12:34

  Резултатът е изумителен, а упоритостта на Савана похвална!! Поздравления и на двете!!! :))))

 13. Катерина 30 септември, 2013 at 10:58

  Hi Rumi,
  I apologize for writing in English. My comment will be a bit longer so I didn’t want to make too many mistakes writing in Bulgarian.
  I loved this story, it is truly motivating. I am at a bad place right now and I feel so tired even though I haven’t worked out for a week. I had tooth abscess and it hurt a lot so I went to the dentist. I started taking antibiotics but it turned out that I am allergic to that particular kind. I had problems breathing and they disturbed my digestive system, so instead of feeling better I got worse! I am still swollen because I had to stop taking any kind of drugs for two days and now I am taking other ones. I also need to take out the tooth this week, so I hope I’ll be back on track the next week…
  I feel so bad for taking such long break from my routine, but I know that this experience will make me mentally stronger because it has certainly pushed me out of my comfort zone. When I started working out it was hard to be consistent, but now taking a break and just letting go is very hard for me. I am more aware now that I need to relax and fight this fear of being out of shape or getting fat. Stories like this one remind me of what is the real benefit of balanced nutrition and living an active life, so thank you so much for sharing 🙂

  • Руми 30 септември, 2013 at 11:11

   Катерина, wish you fast recovery. You don’t get fit for a week and you don’t become fat for a week 🙂 It is the mental fight that challanges you, but you will win, I am sure!

 14. Savana 30 септември, 2013 at 13:34

  Здравей bordes! 🙂 Искам само да ти кажа да не губиш вярата си! Това е най-важното! Лошото един ден ще свърши! Няма да е вечно! Само имай вяра! Аз така направих! 🙂 И сега не съм в най-цветущия си период! Все още изпадам в депресия понякога! Все още си пия лекарствата но не спирам да вярвам че един ден и това ще отмине! 🙂 Стискам палци, с теб съб! 🙂 Пожелавам на всички хубав ден! :))))

Коментарите са заключени

отслабване Руми

Отслабване Лина

Мотивирам те с промяната на Лина, която за 5 месеца постигна целите си! Много се радвам, че се научи да не изпитва чувство на вина, ...