Отслабване Софи

Прекрасни, днешната мотивация е Софи. Постигна толкова много и най-хубавото е, че е минала повече от година от както започнахме работа (със закъснение публикувам писмото й, в което тя пише, че става година). Най-много ми хареса, че надминахме целите й „в момента съм 7 кг по-слаба отколкото преди да забременея!

Какво постигна Софи с вкусна храна и 20 минути тренировки вкъщи:

Тегло: -16 кг
Талия: -23 см
Ханш: -21 см
Бедро: -16 см

здравословно отслабване

Искаш ли да си в перфектна форма, докато хапваш вкусно и тренираш в комфорта на своя дом само по 20 минути? Пиши на Руми само 2 думи „искам промяна“. Софи следва персонално меню изготвено според нейните предпочитания за храни. Виж какво включва индивидуалната програма.

Писмото на Софи:

Руми, здравей!

От много отдавна се каня да ти напиша това писмо, но все отлагах, поради една или друга причина и така си мина близо година. От друга страна пък мисля, че много добре се получи така, защото колкото повече време минаваше, благодарността ми към теб нарастваше пропорционално с тялото, което придобивам !

Ще се опитам да го формулирам на кратко 🙂 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО СЪМ ТИ БЛАГОДАРНА!!!! За всичко! Не само за менюто, което ми изготви, ами за това, че не спираш да се грижиш за нас, твоите последователи, за 90-дневното предизвикателство, за тренировките, които продължаваш да измисляш, но най-вече за мотивацията!!!

Миналата година, някъде точно по това време ти писах, след като вече бях приключила с кърменето и реших, че е време да се заема с килограмите натрупани по време на бременността. А те бяха много за моите представи. На 4 Март 2014 започнах да се храня с менюто, изготвено от теб и да правя тренировките, които ми беше изпратила.

отслабване с тренировки

Резултатите започнаха да се показват още от първата седмица. Понеделниците ми станаха любими, защото хващах сантиметъра и виждах как обиколките намаляват, в началото повече, после по-малко. Но виждах резултати и това ме мотивираше.

Спазвах персоналното меню стриктно 2 месеца, после не толкова, стриктно, но пък изцяло промених начина си на хранене. Научих се кое как да комбинирам в рамките на деня, мазнината почти изцяло излезе от менюто ни, като изключим супената лъжица зехтин в салатката 🙂

Нито за миг не съм гладувала или яла нещо, което не харесвам. И така до ден днешен!

Не съм спирала с тренировките от тогава, разбира се има някой изключения, но толкова ми се е променила психиката, че ако не тренирам 3 делнични дни се чувствам зле.

Първо беше 90 дневното предизвикателство, а сега и новогодишното му продължение (аз го наричам 365-дневно предизвикателство). Понякога правя ниво 2, все по-често и ниво 3, понякога вкарвам и любимата ми 10-минутна интервална тренировка, това е обикновено след празници или почивка, където се отпускам и прекалявам предимно със сладкото – моя порок:)

Тренирам не повече от 20 минути на ден, знам, че мога и повече, но 20 минути е точно толкова, че да ме накара на следващия ден пак да тренирам с желание.

Много ми харесва, това, което съм чела да казваш, че ако броим калориите и постоянно се ограничаваме, се натоварваме повече психически. Аз го интерпретирам така, че идеята е да правим нещата, така че да се чувстваме добре. Опитвам се да го прилагам.

Последния месец и половина отново се храня по менюто, изготвено от теб, подготвям се за лятото 🙂

Благодарение на теб постигнах изключително много. Не мога да се нагледам на краката си, корема ми почти изчезна, там имам още работа, но като знам от къде тръгнах това е просто нищо 🙂 Много отдавна постигнах целта , заради, която започнах, в момента съм 7 кг по-слаба отколкото преди да забременея!!!

Но не спирам, вече преминах в друго измерение 🙂 Приемам го като грижа за себе си, част от ежедневието! Благодаря ти! Още 100 пъти мога да го напиша.

Разказвам за теб на всякъде, имам 2 приятелки, които запалих по теб, да си поръчат персонално меню и да тренират. С едната всеки ден обсъждаме тренировките и се мотивираме 🙂 Понеделника продължава да ми е любим, защото продължавам да се меря, имам си табличка, в нея съм добавила още 1-2 зони, които измервам и много се радвам, като погледна нагоре 🙂 За финал ти изпращам моите резултати до тук и разбира се снимки 🙂

Преди / След
Тегло -67 кг / Тегло-51кг
Талия -83 см / Талия- 60 см
Ханш -101 см / Ханш – 80см
Бедро -64 см / Бедро – 48см

Не можа да се получи много кратко, знам, че си доста заета, но пък мисля, че заслужаваш да знаеш какво правиш за хората. Продължавай в същия дух! Пожелавам ти много успех!

Поздрави,
Софи

отслабване с персонално меню

Започни своята промяна днес, защото никога няма да има удобно време. Трябва да се научиш да постигаш целите си докато живееш. Т.е. влизаш във форма, докато ходиш на работа, грижиш се за деца и всичко, което правиш в ежедневието си. Защото по същия начин след това ще задържиш постигнатото.

Ако си вземеш отпуска, за да влезеш във форма, какво става като свърши отпуската? За перефектна форма правим едно и също и като сме в отпуска и като ходим на рбаота 🙂 Пиши на Руми и започни своята промяна сега.

8 comments

 1. Вера 22 юни, 2015 at 09:13

  браво Софи страхотни и мотивиращи резултати,аз също след раждане имам доста кг за смъкване

 2. Даниела Георгиева 22 юни, 2015 at 10:23

  Браво,Софи,изглеждаш повече от зашеметяващо!Продължавай да се грижиш така за себе си,изглеждаш като от реклама!!!!!!

 3. Крем 22 юни, 2015 at 11:09

  Браво,Софи,мнооого добри резултати си постигнала,продължавай да следваш мечтите си!Благодарности и на Руми,че я има !

 4. Даниела Георгиева 22 юни, 2015 at 11:42

  Толкова ме впечатли,че е крайно време и аз да започна и да вляза във форма, даже по-добра от преди да забременея, а тогава бях в най-добрата си форма някога!!!!!Скоро си дадох сметка,че благодарение на Руми, тогава изглеждах в пъти по-добре отколкото като бях на 25!Браво,Софи!

 5. Силвия 22 юни, 2015 at 13:16

  Браво, Софи, изглеждаш страхотно! Продължавай в същия дух и се радвай на постигнатите резултати!

 6. Irka 22 юни, 2015 at 15:09

  Страхотна промяна Софи! Поздравления за труда и постоянството! Изглеждаш страхотно!

 7. Софи 22 юни, 2015 at 16:43

  Руми, отново много ти благодаря за всичко. Ако бях се забавила още малко с писмото снимковия материал щеше да е още по-добър, защото дори след година и три месеца все още има подобрения. На всички останали, които се чудят дали да започнат промяната ще кажа – не отлагайте! Започнете ли, няма да искате да спрете !
  Поздравления, Руми! Продължавай в същия дух !!!

 8. Алекс 24 юни, 2015 at 16:27

  Браво, Софи!
  Страхотна промяна, много зареждащо писмо! Като гледам всички, които са споделили своя опит, се мотивирам още повече за моята промяна.

Коментарите са заключени

Сурови бонбони от 2-3 съставки

Тези бонбони са мега бързи, ултра вкусни и супер различни в зависимост в какво ги оваляш. Имат много варианти. Направих най-лесния и бърз, защото нямах ...