Отслабване Тара

Днес искам да те мотивирам с промяната на Тара – изключително позитивна и готова за промяна млада жена, която има невероятна усмивка. Скривам лицата на клиентите по очевидни причини и няма как да видиш каква огоромна промяна има в лицето! Няма ги бузите и пухкавината и усмивката й е станала още по-заразяваща – страхотна усмивка имаш, Тара!

Резултатите й за 2 месеца са впечатляващи!
(Тара е с тежък кокал, не й давам повече от 56-57 кг, ръст 165 см)

тегло – 74 / 66кг.(-8кг.)
бюст – 93 / 91см.(-2см.)
талия – 74 / 66см.(-8см.)
ханш – 103 / 91см.(-12см.)
бедра – 61 / 54 см.(-8см.)
бицепс – 34 / 28см.(-6см.)

Ако искаш да ти изготвя персонално меню съобразено с храните, които обичаш и без тези, които не обичаш, пиши ми на имейла, има го в страницата За контакт.

Оставям те с нейния разказ 🙂

отслабване Тара

Привет от голямата усмивка 🙂

Аз съм Тара на 26 години, не много висока (165 см) и до там….

Пиша това писмо, за да разкажа историята на моето тяло и това, което то преживя през последните години. Пиша и до всички, които се чудите дали сега му е времето и дали да не отложа до понеделник или след тези бисквити няма да ям повече…до следващите, дали да не е другия месец и след Великден… ха

Толкова е трудно да си жена, в главата ти има толкова много мисли, че дори не можеш да им хванеш посоката.

Сега да ви запозная с това, което ме доведе до тук. В живота си никога не съм била изключително слаба, винаги съм си имала малко коремче, крачета, дупе като на мравка и такива меки неща, но никога не съм била пълна. Обичах да бъда активна и постоянно се движех и се занимавах с какви ли не спортове. Но също така и обичам да похапвам и то все разни сладкарски изделия, включително и пагубния за мен шоколад.

Започнах диетите може би на 14-15 години, не знам защо го направих, може би под влиянието на по-голямата ми сестра, но след 1 седмица на супер строга диета (от сорта на 2 кисели млека на ден, 2 краставици и т.н.) не можех да се вдигна от леглото, без сили бях останала и се наложи да се захранвам стабилно… та, може би тогава прецаках нещата.

От там на сетне съм опитвала какво ли не, но ако трябва да съм честна пред вас и себе си, имах и проблем със самочувствието и вярата в собствените си сили, бях подложена на тормоз в училище от зли деца (на които не се сърдя вече) и те ми насадиха милиони комплекси, тези комплекси ме преследваха и решението си мислех, че е в идеалното тяло 🙂 хахах Глупаче!

Ами при мен наддаването дойде след университета и факта, че нямам работа. Изпадах в особени състояния на преяждане, уж да запълня празнотата и после строго наказание-глад уж да ги оправя. За да запълвам времето и празния си стомах, започнах да майсторя разни мъфини, сладкиши, солени фъчове и какви ли не кулинарни вкусотии и проблемът беше че ми се получаваха, всички много ги харесваха, включително и АЗ. И не можех да спра, а пък уж съм толкова дисциплинирана, не знам какво се случваше по това време с мен, но знам че и други са били в капана с мен…когато ти се хапва и чипс и картофки и вафла и шоколад и …и …и не се наяждаш, нищо не те засища и вече загубваш вкусовете, важно е количеството.

Та за да изляза от този омагьосан кръг, прибегнах към старите познати…ето тук се включиха диетите, препаратите за отслабване (наричам ги така, защото сега знам, че това е само химия и нищо повече-една отрова в контролирана доза), отслабващите колани, масажори, упражненията на разни звезди, книги със съвети за диети и какво ли още не.

отслабване с персонално меню

Накратко ще ви запозная с диетичната си биография 🙂

Опитвала съм ВСИЧКИ, ама наистина всички диети…включително 90 дневни, на Аткинс (аз не ям месо), Саут Бийч, диетата с кленов сироп (ето това никога не го правете 10 дни глад на някаква отвара…не знам къде ми беше ума), цветна диета, диета с плодове и чай, диета с ….ами май писмото ще стане доста дълго така че спирам до тук, пък и май не съм сигурна, че ще си спомня всички 🙂 И така след тези саморазрушителни опити да постигна нещо добро, аз съсипах всичко…започнах да боледувам постоянни, започнах да хапвам повече и накрая се докарах до едно състояние, от което не мислех че има излизане.

Тогава започнах да правя всеки месец, детоксикациите на д-р Михайлов (това са 3 дни на сок по време на пълнолуние) и май нещо в мен се пречупи, започнах да разсъждавам малко повече и да ценя здравето си. Пък и имаше ефект, не особен върху теглото, но вече не боледувах толкова. Но това не беше достатъчно, исках да се чувствам добре, исках да обличам това което ми харесва, а не това което ще скрие недостатъците ми.

И тогава си спомних за един сайт с упражнения, бях си го запаметила на браузера и сега му дойде времето, разгледах го доста обстойно, прочетох всичко, размислих се и реших…това ще е новогодишното ми обещание 🙂

И така писах на Руми, разказах й всичко и тя веднагически реагира (Бележка от Руми: напоследък реагирам по-бавно заради многото писма 🙁 но отговарям на всеки!)…чак не ми остави време да се почудя 🙂 Прати ми програмата и упражненията и леки насоки (не че след това не я засипвах с въпроси) и още на следващия ден започнах. Започнах и да си водя нещо като малък дневник, за да се следя…още си нямам доверие 🙂 Но знаете ли какво…всичко се оказа доста по лесно…

Е, да, в началото докато свикна да си готвя всичко, да купувам определени неща от магазина, а други (преди обичайни) да подминавам, да ставам по тъмно за да правя една бърза кратка тренировка и после след работа пак да тренирам-силово…ами трудно е…ДААА при това много, всички около мен си хапват, лежат си и им е добре, а аз постоянно в движение хвърча като линейка, да напазарувам, да тренирам, на работа, вкъщи да оправя…не ми оставаше време за социален живот, но бях решена този път да изпълня докрай нещата, пък да става каквото ще 🙂

Менюто на Руми ми хареса много, научих страхотни рецепти с неподозиран вкус, контролирам порциите с малки мерилки и не съм гладувала и ден (честна дума 🙂 ). Научих се да пазарувам на куп и така спестявам време, готвя си у дома и си нося на работа. Това, което обаче най-много ме спечели бе, че Руми използваше храна и упражнения у дома-толкова просто 🙂 И след месец и нещо, една сутрин станах и посегнах към любимите ми дънки…обух ги и те ми бяха уникално широки 🙂 ЕЕЕ знаете ли няма такова усещане…и 10 000 000 сладкиши и 100 часа лежане не биха могли да ми донесат такава наслада. Тогава видях истинската промяна и осъзнах какво е станало…ами аз съм се променила…няма го корема и паласките, изчезнали са и бричовете…еее има какво още да се желае, но все пак това е успех.

fitnes_instruktor_1_change_Tara

Сега докато четете това, аз все още се боря с дебеланата в мен, все още е в главата ми и се търси в огледалото, но там вече живее друг човек, много по-усмихнат, много по-позитивен и някак винаги приповдигнат(това ми е от упражненията).

Забавлявам се с тренировките всеки ден, забавлявам се докато приготвям храната си, забавлявам се когато си избирам дрехи и се чувствам като нов човек.
Пожелавам си много сили за много новите предизвикателства 🙂 А на Вас…ако сутрин като станете и се погледнете в огледалото и от там ви гледа едно подпухнало, отпуснато и тъжно човече, ако когато се обличате, изпитвате ужас от това дали днес дрехите ще ви станат, ако когато се събличате се молите никой да не ви гледа, ако си похапвате тайно, ако прекалявате с щанда със захарите, ако пак ви повали последния вирус и ако сте опитали какво ли не…попаднали сте на точното място. Просто си позволете да опитате, може би и при вас това ще любов за цял живот (надявам се).

Ето и резултатите ми преди и след 2 месеца:
тегло – 74 / 66кг.(-8кг.)
бюст – 93 / 91см.(-2см.)
талия – 74 / 66см.(-8см.)
ханш – 103 / 91см.(-12см.)
бедра – 61 / 54 см.(-8см.)
бицепс – 34 / 28см.(-6см.)

P.S. Руми, благодаря ти, ти ми спаси живота, тогава когато мислех че няма надежда да се видя така както винаги съм искала, ти ми каза, спокойно ще стане. Сега виждам наченките и наистина вярвам, знам че пътят е дълъг и трънлив и знам, че имам още много, но най-хубавото е че поставих началото с теб 🙂 Ти за мен винаги ще си спасител и винаги можеш да разчиташ на мен. Не се познаваме лично, но аз съм те виждала веднъж, случайно(нали и аз живея в София)…стана ми толкова благо и мило и аз така съм свикнала да те виждам всеки ден (от клиповете) че ти си ми като най-добър приятел :* Целувам те и дано наистина да помогна на някой с историята си 🙂

Бележка от Руми: ако ме видиш на улицата, ще се радвам да ми се обадиш 🙂 Събирам си снимки с читатели, вече имам доста в телефона 🙂

Ако искаш да ти изготвя персонално меню съобразено с храните, които обичаш и без тези, които не обичаш, пиши ми на имейла, има го в страницата За контакт.

45 comments

 1. Zlatina 8 април, 2013 at 12:37

  Браво! Възхищавам се на хората , които имат воля и дисциплина, за да живеят живота си! Успех и много усмивки 🙂

 2. Юлия 8 април, 2013 at 12:54

  Олееееее, браво! Невероятен резултат и силно впечатляващ! Чак не е за вярване! Пожелавам на всички успех! 🙂

 3. Мариана 8 април, 2013 at 13:01

  Браво! Страхотни резултати, а най-добрият от тях е самочувствието и увереността 🙂

 4. Боряна 8 април, 2013 at 13:03

  Страхотно, поздравления! Пожелавам на всички толкова оптимизъм и успехи!

 5. Dilyana 8 април, 2013 at 13:04

  Браво Тара,страхотна си!!!Браво и на теб Руми!!!С Руми винаги има щастлив край….или може би начало е по-точно да кажа:)
  Наистина е прекрасно усещането да се вмъкнеш в дънки и да установиш ,че вече са ти широки,също като да си пробиеш нова дупка на колана-няма такъв кеф:)
  Страхотна си наистина,продължавай в същия дух!Успех!

 6. Лили Петкова 8 април, 2013 at 13:06

  Поздравления, Тара! Поздравления и за Руми! При мен също нещата протичат с новия начин на живот, горе долу също така – с много тичане и пазаруване по програмата, а освен това ставане по тъмно за кратка тренировка и после тичане след работа вечер – за силова. Но вече си правя програмата и социалния живот – по тренировките и ходя по-късно на гостита и излизания, но пък доволна, че съм тренирала и не съм издънила деня. Всичко това си заслужава. Никога не съм имала такива стегнати бедра и дупе, което ми беше драмата!!! Имам страхотен релеф на ръцете, корема и гърба! Голям Кеф, хора! И нещо смешно – дъщеря ми всяка сутрин слуша гласа на Руми в полусън, а когато нямам време и не играя сутрин кратката аеробна тренировка, отбелязва: Тази сутрин Руми ми липсваше 🙂 Наистина Руми влезе в живота ни, макар и виртуално, като един добър подкрепящ приятел!

 7. Ани 8 април, 2013 at 13:06

  Браво Тара, страхотна промяна все едно виждам себе си, преди да започна с хранителния режим и тренировките 🙂
  Поздрави и целувки на нашата Спасителка Руми 🙂

 8. SM 8 април, 2013 at 13:13

  Това е невероятно мотивиращо наистина! 🙂 Благодаря на Тара, че го споделя и на Румяна Илиева, че го прави. Бих искала да си направя подобна консултация с Вас. Къде и как бих могла да го направя? Предварително Благодаря!

  • Руми 8 април, 2013 at 13:26

   Благодаря на всички за подкрепата към Тара, Отзивите винаги много ме разчустват, любимите моменти от работата ми.

   SM, актуализирах статията с контактите ми, забравих да се изрекламирам 🙂

 9. Диляна 8 април, 2013 at 13:28

  Браво Тара! Жалко, че не ти се вижда страхотната усмивка, но тя някак си се усеща, тъй като от писмото ти лъха толкова много позитивизъм. Бъди сигурна, че ще помогнеш на много хора с историята си, с волята и куража си. Продължавай в същия дух! Руми, а теб ако те срещна на улицата, със сигурност ще те спра, за да те поздравя и да те прегърна! Светът ни се нуждае от повечко такива личности като теб.

 10. Кики 8 април, 2013 at 13:35

  Страхотни сте и двете…браво Тара, Руми ти си АНГЕЛ!
  Днес ми е 23-ти ден от началото на програмата (хранителен режим + тренировки), изготвени от Руми. Имам впечатляващи резултати, но за сега ще ги запазя в тайна. Много скоро ще споделя моята история с Вас чрез Руми. Не се колебайте, доверете й се :)) няма да съжалявате. Всичко е много лесно, просто трябва да свикнеш с него.
  Руми, благодаря на Господ, че създава хора с толкова големи сърца като теб!

 11. Лили 8 април, 2013 at 14:02

  Много трогателна история. И двете трябва да бъдете много горди със себе си.

 12. djindjifil 8 април, 2013 at 14:19

  Боже, каква огромна разлика само за два месеца! Човек ще си помисли, че това е станало за минимум половин година… :O Браво! Поздравления! Мисля, че е време да погребеш „дебеланата в теб“ 🙂 Нищо от нея не е останало 😛 Още веднъж браво! Продължавай да се усмихваш все така широко, както каза Руми :)))

 13. Иве 8 април, 2013 at 14:25

  Страхотна история и позитивизъм и две страхотни жени! Четох с много голяма усмивка на лице! Да сте живи и здрави!

 14. Мими 8 април, 2013 at 14:38

  Прекрасна промяна! Браво на Тара за упоритостта, волята и желанието за промяна! Постигнала си го! Поздравления и за Руми, че има още една прекрасно изглеждаща и доволна от себе си ЖЕНА!

  П. С Руми каня те през лятото във Варна! Сигурна съм че имаш много фенове тук! А и аз вече съм готова да се снимам по бански 😉 Ти имаш коремни плочки, а аз плоско коремче 🙂

 15. Mimi Ivova 8 април, 2013 at 14:51

  Браво Тара!
  Аз също съм във вихъра на тази борба, поздравявам те за резултатите!
  Руми наистина е страхотна!
  Продължавай все така!

 16. Лили 8 април, 2013 at 14:52

  Браво, възхищавам се на Тара и много се радвам, че и аз открих Руми :). Колкото и да е заета, винаги намира време да отговори на нашите въпроси, да ни стимулира и да ни накара да вярваме, че можем.
  Руми, ти трябва да се гордееш със себе си, защото не можеш и да предположиш колко жени си „направила“ красиви, със самочувствие и доволни от живота, а какво по-хубаво от това 🙂

 17. Гери 8 април, 2013 at 15:25

  Още поздрави за добре свършената работа и от мен.И добре дошла в отбора.

 18. Hristina 8 април, 2013 at 15:33

  Поздравления Тара! Изглеждаш фантастично! Спокоино можеш да крачиш с вирнато носле!

 19. Радост 8 април, 2013 at 15:34

  Браво,Тара за страхотните резултати,браво и на Руми! Искам да споделя,че забелязвам по снимките на всички отзиви как след промяната кожата някакси придобива и друг цвят?! Дали си въобразявам или и други го забелязват? Тара,и един въпрос към теб…не забелязвам от тези снимки дали си имала проблем с целулита,но ако е било така,след като отслабна имаше ли подобрение? Благодаря и успех ! 🙂

 20. Svetlana 8 април, 2013 at 18:17

  Браво Тара и аз те поздравявам за страхотните резултати, и се надявам те да насърчат много жени включително и мен !!! 🙂

  • Руми 8 април, 2013 at 18:47

   nataliq, на специално изготвена за нея. Ако имаш възможност пиши на кирилица.

 21. ТаРа 8 април, 2013 at 20:37

  Привет от мен и много благодаря за прекрасните отзиви 🙂 Искам само да ви кажа, че това наистина е възможно, но както вас и аз в началото не вярвах, но след като прочетете диетичната ми биография ще се убедите, че опитах всичко и по добро от това не мисля, че има…Руми ползва живота за да промени тялото ни и душата ни. Ядеш храна от магазина и от пазара,а не някакви сложни префърцунени ястия.Тренираш когато можеш у дома, само с гири и стол…дори и когато пътувах пак си правих упражненията защото за тях много място не трябва. Аз съм очарована от живота си сега 🙂 Честно да си кажа и на мен не ми се вярва че сега тялото ми е такова 🙂 хиихихихи

 22. Сафка 9 април, 2013 at 07:49

  Браво Тара изглеждаш страхотно!!!Браво и на теб Руми,че помагаш на хората с твоите упражнения и с хубавите диети.Кога ли и аз ще стана по слабичка.Радвам се за всички които постигат целта си.Пожелавам ви много,много успех!!!

 23. Meli 9 април, 2013 at 08:29

  Впечетлена съм от резултатите на Тара.Браво ….заслужава овации за упоритостта и амбицията с която е успяла.
  Поздрави и за Руми ,тя е основния стимулатор.
  Надявам се някой ден и аз да се мобилизирам и да събера смелост и да пиша на Руми!
  Успех на всички!

 24. didi 9 април, 2013 at 09:37

  Браво и на Тара, и на Руми- и двете заслужавате адмирации за волята, желанието, вдъхновението…

 25. Мила 9 април, 2013 at 09:43

  Браво, момиче! Наистина да се отслабне е просто! Но не е лесно. Евала за волята. Резултатите ти ме надъхват, честно казано . . . ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО 🙂

 26. Стела Вангелова 9 април, 2013 at 09:43

  Поздравления, страхотен резултат за кратко време.
  Момичета, няма невъзможни неща. Забравете за мързела, за сладките „отрови“! Поставете си цел, организирайте се и кой по-рано, кой по-късно всеки ще се радва на положените усилия и труд. Диетите ги забравете, необходим е нов начин на хранене така, че да не оставаш гладен и разбира се да не се ядат боклуци.
  Успех на всички!
  Браво Тара за волята!
  Браво Руми, за подкрепата и помощта! Ти помогна и на мен. Благодаря ти!

 27. ТаРа 9 април, 2013 at 10:32

  Meli, събери смелост сега иначе няма кога…не е страшно, нито има от какво да се притесняваш. Благодаря ви за похвалите 🙂 Толкова сте мили всичките 🙂 Искам само да ви кажа, че когато опитате да промените себе си, целите се променят…вече търсите здраве, търсите чувството на лекота, избирате и обмисляте…даже и през ум не ви мина да преминете отсреща…там от където сте тръгнали.Или поне при мен е така 🙂
  Знам добре какво си мислите и какво ви притеснява, но знайте, че всички ще ви подкрепят и ще се съобразят с вас, бъдете убедени в това.Аз не бях, но се изненадах, когато всички ми помагаха и ме улесняваха…проявяваха разбиране към мен и приоритетите ми. Така че момичета ДЕЙСТВАЙТЕ СЕГА :)при това както Руми казва…С усмивка…

 28. Veni 9 април, 2013 at 10:53

  Тара,поздравления за новата фигура!
  Руми е истински ангел!

 29. Svetla 9 април, 2013 at 12:18

  Поздравления Тара!Аз искам да изкажа ,моето мнение относно програмата на Руми.Това е най-страхотнта жена,кято помогна и на мен ,ако някой още се чди дали да зпочне програмите създадени от РУМИ,да не губи нито секунда време защото са изготвени от РУМИ!Аз страхотно много и благодаря

 30. Bubka 9 април, 2013 at 12:28

  Браво, само така. Много е хубаво, че си повярвала в себе си. Трябва човек да полага много труд и да има огромно търпение, но пък резултатите си заслужават – да се чувстваш щастлив, самоуверен и преливащ от енергия. Благодаря и на Руми, че ни показва правилният път и начина по който да го извървим. Аз от скоро я открих (месец и половина), но това не ми пречи да ставам в 5.50 сутрин и да тренирам. След това се чувствам страхотно. Успех на всички!

 31. ТаРа 9 април, 2013 at 15:09

  Абсолютно съм съгласна с вас, момичета 🙂 Bubka…какво съвпадение и аз ставам в толкова за бързата тренировка и докато кафето се прави съм готова…пълна с енергия и живот.

 32. ТаРа 10 април, 2013 at 06:52

  Радост…отговарям на въпроса за целулита 🙂 На снимките не се вижда много ясно, но преди да започна програмата имах доста целулит, даже беше вече видим и без да стискам кожата, но сега(даже снощи пак се огледах) вече не се вижда, дори е почти пред изчезване 🙂 хихихи

 33. Милена 10 април, 2013 at 09:00

  Браво,ТаРа!Разликата е смайваща.Аз също съм на режим от два месеца /вчера се навършиха/,но резултатите ми са по-скромни и не мога да вляза в ритъм с тренировките.Въпреки всичко тялото ми вече изглежда различно и съм обнадеждена.Поздравления за куража и успеха!Поздрави и за Руми-тя е нашият двигател.

 34. Диа 10 април, 2013 at 12:24

  Поразена съм от резултата!БРАВО!Тара,същинска богиня си,изглеждаш страхотно!Аз отскоро започнах диета и тренировки(правя за начинаещи,защото никога не съм тренирала).Моите цели са по-скромни-5-6кг,но хора като теб ме мотивират да продължавам.
  Благодаря и на Руми за прекрасния сайт(който открих случайно).Най-много ми харесва това,че упражненията можеш да си ги правиш вкъщи,и диетите са много хубави.
  Надявам се и аз скоро да се похваля с резултати!

 35. Катя 11 април, 2013 at 21:30

  Браво, Тара! Браво, Руми!
  Страхотни резултати! Наистина моментът с широките дрехи е неповторим :)) И аз съм на режима от почти месец и половина и се чувствам невероятно – пълна с енергия и живот! Доволна съм от промените – сантиметрите се намаляват бавно и сигурно, а за храненето – не мога да си представя вече да се върна на сладкишите и тестата. И най-хубавите промени са вътрешните – повече самоувереност, дисциплина, търпение.
  Огромни благодарности, Руми! Чудесна си и дано повече хора открият здравословния начин на живот заедно с теб!

 36. Дени 5 юни, 2013 at 10:45

  Браво на Тара и на Руми:). Руми сигурно си много удовлетворена от работата си, след като има само положителни отзиви за твоите диети и съвети. Това е супер което правиш :). Имам същия проблем като Тара.. Руми писах ти на мейла :). Можем ли да направиме някакъв режим и упражнения за мен, или тази програма която предлагаш „диета 28 дни“+упражненията 🙂

 37. Тара 26 юни, 2013 at 14:47

  Привет от мен…днес много се развълнувах от новината за новата ни зала, тук при Руми и исках да споделя, нещо, което отдавна промотирам. След като започнах новия си живот с Руми в него,бавно след месеци усетих как съзнанието ми се е променило… Да знаете всички, който четете Блога, че промяната увлича да научавате все нови неща и да търсите алтернативи на лошите спомени от предишното ви Аз. Днес повечето ми приятели не могат да ме позная, аз лично не съм се виждала такава никога(освен като дете)и сега знам цената на това да изглеждаш и да се чувстваш добре…Тайната е упоритост, режим с калориен дефицит, упражнение, хидратиращ крем с мумио и много желание за промяна 🙂 Успех човечета!!!!

 38. Maia 29 юни, 2013 at 21:28

  Тара, гледайки ти снимките все едно гледам мене, но само СЕГА, което е при теб ПРЕДИ 🙂 Много съм се надъхала от другия месец да започна сериозно нещо да правя. Решила съм го този път сериозно да напиша един подробен мейл на Руми, да опиша как се храня, какво обичам и не обичам да ям, тренировки и т.н. и да започвам да правя и аз резултати 🙂 Надявам се да има успех и да мога и аз да се похваля с такъв резултат като твоя след 2 месеца, а може и повече :)) Уникални резултати, възхищавам ти се!!!! Естествено заслугите са главно на Руми, която си личи, че си разбира от работата, но и твоята воля и усилия не са за подценяване! Дано да задържиш постигнатия резултат и дори да го подобряваш с времето 🙂

Коментарите са заключени