Плажна тренировка

beach-workout-fb

Тази тренировка е с акцент дупе, т.е. работим за повече мускули на дупето, но не и за намаляване на мазнините по дупето. Намаляване на мазнини в определена зона не се постига с упражнения за тази зона, а с приемане на точното количество и вид храна.

Ако искаш да се стегнеш трябва да обърнеш внимание на храната, само с тренировки не се получава. Ако имаш нужда от помощ, пиши на Руми. Виж какво постигнаха други хора с помощта на Руми.

1. Лицеви опори – начинаещи 5 повторения, напреднали 10, супер напреднали 20

beach-workout-01

beach-workout-02

2. Клек със скок – начинаещи 10 без скок, напреднали 10 със скок, супер напреднали 20 със скок

beach-workout-03

beach-workout-04

3. Повдигане на свит крак от лакти и колене. Първо се изпълнява с единия крак, след това с другия. Начинаещи 10, напреднали 10 с колене във въздуха, супер напреднали 20 с колене във въздуха.

beach-workout-05

beach-workout-06

4. Изправяне от седеж. Начинаещите пропускат това упражнение. Напреднали 10 за всеки крак, супер напреднали 10 за всеки крак.

beach-workout-07

beach-workout-08

beach-workout-09

5. Магарешки ритници с редуване на краката – начинаещи 10 без скок, напреднали 10 със скок, супер напреднали 20 със скок.

beach-workout-10

6. Жабешко пляс – начинаещи 10, напреднали 20, супер напреднали – 40.

beach-workout-11

beach-workout-12

7. Активна почивка – 1 минута бягане на място.

След това тренировката се повтаря още 1 път за начинаещи, 2 пъти за напреднали, 3 пъти за супер напреднали.

Запиши в коментарите колко време ти отне тази тренировка и кое ниво я изпълни.

16 comments

 1. I. S. 26 август, 2015 at 18:07

  Здравей, Руми. Изглеждаш умопомрачително 🙂
  Знам, че на всеки РД се мериш, но последните две години не съм виждала да „споделяш“. Ако е удобно би ли ги написала. Мисля, че не си изглеждала по-добре. Направо си несравнима.

 2. Ели 26 август, 2015 at 22:10

  Привет, Руми!
  Аз завърших тази прекрасна тренировкичка за 35 мин.(25 мин.- 3 кръга за супер-напреднали + последната активна почивка продължи 10 мин. с бягане на място, подскоци звезда, въже и др…) Имаше моменти в 3 кръг, когато изпълнявах упражненията и в по-лекия им вариант… И все пак аз съм доволна от себе си… 🙂 🙂 🙂 Е… обстановката не беше толкова сладурска като твоята… нооо… мисля, че нещата се получиха по-добре от очакваното с музиката, която обичам и която ме нахъсва да се раздавам повече от нормалното :))) Поздрави :*

 3. Anna Angelova 27 август, 2015 at 08:10

  Току що направих тренировката макар и не на плажа и в къщи става, чудя се само дали пясъка помага или затруднява допълнително. Все пак ми беше доста трудно и потно 19.57 мин, като при 3-тия крък опорите ми бяха 10+10 от колене, и да споделя това повдигане на свит крак от лакти с колене във въздуха е направо отвратително. Лек и приятен ден на всички!

 4. Cweti 27 август, 2015 at 10:20

  Здравей Руми ,след тренировката си със Рум фит Вера днес реших да пробвам плажната .Доста се поизпотих ,направих два пъти за супер напреднали ,трябваха ми 16 мин.,като клякането направих 15 пъти тъй като не мога да клякам до долу ниско,а повдигането на крак по 20 пъти щото ми харесва .След такова натоварване се чувствам страхотно зареден ,обичам да чувствам мусколите си.

  Благодаря ти за пореден път .Сърдечни поздрави Свети

 5. N.T. 27 август, 2015 at 17:10

  Здравей, Руми! Изглеждаш страхотно, поздравления! Спазвам диетата „Мимоза“, но мога ли в деня, в който се вечеря картоф със сирене да си хапна печена тиквичка с ориз? И мога ли да си комбинирам храните от дните, т.е днес да ям закуската от вчера, а вечерта вечерята за днес и подобно? Благодаря, чакам отговора ти скоро 🙂

  • Rumiana Ilieva 27 август, 2015 at 17:51

   Благодаря за милите думи! Нямам възможност да консултирам в коментарите менюто на всеки, след това ще има още въпроси и други хора питат и става страшно 🙂

 6. Таня 29 август, 2015 at 15:42

  Ехааа, с това естествено осветление снимките са станали страшни! Релеф на показ! Страхотно!

 7. MeglenaGeorgieva 31 август, 2015 at 11:23

  Убивам човек за такова задно бедро … :-\ Ама засега човека съм аз , а предмета за убийство – яки тренировки. Още не съм се убила обаче 😉

 8. мели 1 септември, 2015 at 21:09

  Здравей Руми на снимките си божествена, тялото ти е супер яко. Искам да те попитам дали с тренировките нали с течение на времето се правят плочки на корема. А плосък корем, може ли малко да ми разясниж как се поатига плосък корем и корем с плочки. 🙂

  • Rumiana Ilieva 1 септември, 2015 at 21:23

   Да, с упражнения се правят мускули, а с хранене мускулите стават видими (релеф).

 9. катерина рикова 11 септември, 2015 at 16:24

  Здравей, Руми!
  Вече четири месеца спортувам заедно с теб. Започнах с начинаещи, след това преминах на 90 дневното предизвикателство, в момента на ниво 3. Най-важното, което е постигнах е постоянство /благодарение на теб/ и огромно желание за тренировки. Тотална промяна на храненето /твоите рецепти съм си ги направила в книжка и стоят в кухнята ми и използвам често/. Резултатите са налице, но съм далече от това , което искам да постигна. Като цяло изглеждам добре, но ми се иска да сваля едни много трудни 4-5 килограма.
  Въпросът ми към теб е: Винаги ли поддържаш тази форма или има моменти , в които пр. коремът ти не е със силно изразени плочки, покачвала си 1-2 кг /като културистите преди и след състезание/. И ако не е тайна да споделиш твоите мерки- височина , килограми , процент подкожни мазнини, тъй като се стремя към твоята визия.
  Изглеждаш зашеметително!

  • Rumiana Ilieva 11 септември, 2015 at 17:01

   Поздравления за постоянството! ПОнякога хапвам повече и позамазвам плочките, но не го правя планирано, а просто има периоди, в които ми се яде повече и такива, в които нямам апетит. Ще ти кажа моите данни, но имай предвид, че за друг човек не означават нищо, това е причината да не обичам да ги споделям. 163 см, 51.5-52 кг, талия 65, бедро едното 49 см, другото 50 см, прасец 35 см, ръка не съм сигурна около 25 см. Не съм си мерила мазнините от 2 години. Предполагам, че съм 18-20%

 10. катерина рикова 12 септември, 2015 at 14:27

  Освен здравословното хранене, приемаш ли хранителни добавки и какви.

  • Rumiana Ilieva 12 септември, 2015 at 14:33

   Да, отделни витамини и минерали, а не като мултивитаминна комбинация. Но не заради формата ми, а защото имам Хашимото и доказан недостиг. Т.е. не бих ги приемала, ако изследванията ми показват, че мога и без тях. Протеин, аминокиселини, бърнари – не приемам.

 11. катерина рикова 12 септември, 2015 at 15:37

  Значи е ВЪЗМОЖНО да се постигне тяло като твоето и без допълнителен прием на добавки! :)) Понеже познати, които спортуват във фитнес залата правят коментари , че атлетично тяло не може да се постигне без добавки – протеин, аминокиселини, бърнари .
  Сега се мотивирам още повече. Ще ти пиша за индивидуален хранителен режим, тъй като не мога да се оттърва от последните килограми. Знам, че ти ще решиш проблема ми.
  Поздрави!

Коментарите са заключени

Меню за тийнейджъри?

Здравей Руми, знам че много хора са те запитвали как да отслабнат, но не мога да намеря никъде меню за тийнейджъри. Казвам се Моника и ...