Румитка # 1 – аеробика за „стягане“


аеробика за стягане

Имаме нова рубрика „Румитки“ – това са 5 минутни тренировки, така че вече абсолютно никой няма извинение, че няма време. Понеже са кратки, ще бъдат и брутални. Запиши си в календара – всеки вторник нова Румитка 🙂

Първата Румитка на мен ми се стори много брутална, не знам аз ли не съм във форма, тренировката ли е трудна? Пиши в коментарите как я усещаш.

Понеже ми беше ден за долна част на тялото, след това снимах и Румитка за глутеуси – за увеличаване на дупето, за кръгло, оформено дупе, която следващия вторник ще публикувам. Преди снимките тичах 6 минути и за целия ден тренирах с 2 Румитки по 5 минути и 6 минути бягане.

Това е аеробна тренировка, която може да добавяш след тренировка за цяло тяло. Ако само това е тренировката ти за деня, може да я изпълниш 2 пъти като почиваш 1 минута между втори и трети кръг или след всеки кръг.

10 интервала 30/30 – без почивка, 2 кръга

1. Клек с подскок „Звезда“
2. Ножица с повдигане на коляно на 5
3. Полуклек подскок на 180 градуса
4. страничен напад с подскок + 1-2-3
5. Кръстосани подскоци от Дъска

Имам нов интервален таймер (Приложение за Android – HIIT interval training на Giorgio Regni), който цъка 3 пъти преди края/началото на всеки интервал и така се подготвяш за следващото упражнение. На мен ми допада, а на теб?

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!