Упражнения за кръгло, щръкнало дупе: Румитка #36


упражнения за дупе

Прекраснииии, тази седмица беше много динамична и работна. Нямах време за тренировки! И аз го казах това, което не искам да чувам, защото го смятам за оправдание.
Тази седмица тренировката ми беше снимането на тази Румитка и това е.

Всъщност исках да тренирам, но не ми се получаваше да е първото нещо сутрин и после денят така ме завърташе, че не можах да стигна до трениране.

В моя защита ще кажа, че съм си правила упражненията и разтяганията за диастаза, но пак имам 3 пропуснати дни и при тях.

Добрата новина е, че си представях нови движения и мислено тренирах. Нямам търпение да ги опитам и снимам в следващата Румитка.

На фронта на майчинството имаме новост. Престраших се сама да седна с Макс на заведение, защото бях гладна и така не се налагаше да готвя, което с Макс е невъзможно все още. Докато чакахме храната, правехме си селфитаааа 🙂 Е, не винаги са на фокус, но се забавляваме много заедно, защото Макс вижда телефона и грейва.

Телефонът винаги е най-интересното нещо и винаги му се обръща внимание. Мисля, че все още не знае, че това, което вижда на телефона или огледалото е той, а се радва на друго бебе с мама 🙂

Много се радва на бебета и деца и като види детска количка се изправя в своята, смее се и издава весели звуци. На Витошка има неработещ фонтан, който е като магнит за деца. Макс много го обича и често спираме с количката да се порадва и поскача.

И такааа, тази седмица работим МНОГО за дупе, ама много. От всички страни.

Изпълни тренировката първия път 2 пъти, а следващия път 3 пъти. Изглежда много лесна отстрани 😉 Обещавам да имаш приятна мускулна треска.

Използвам този комплект ластици.

Интервална тренировка, 10 интервала 50/10, 50 секунди упражнения, 10 секунди почивка

1. От лег, ластик около колене разтваряне и събиране на бедра, докато ханшът е високо + за горна част обтягане на ластик встрани
2. От прав стоеж с ластик около колене, стъпка встрани клек + обтягане на ластик зад врат
3. ЛЯВ крак застъпва розов ластик ДЯСНА ръка бицепсово сгъване. Оранжев ластик около ЛЯВО коляно ДЕСЕН крак избутва ластик назад
4. Оранжев ластик застъпен с 2 крака. Навеждане, гребане, задържане в гребане, изправяне и стягане на дупе
5. Като 3 другата страна
6. Скок ножица с оранжев ластик около глезени + бокс с розов ластик
7. От обратна дъска хип тръст на ЛЯВ крак
8. ЛЯВ крак застъпва ластик, държи ДЯСНА ръка. Напад на ЛЯВ, мъртва тяга на ЛЯВ крак
9. От обратна дъска хип тръст на ДЕСЕН крак
10. Като 8 другата страна

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!