Силата да си част от група


Силата да си част от група, снимка Руми

Прекрасна ❤️ много психологически изследвания доказват, че когато сме част от група, променяме поведението си така, че да е в синхрон с това на другите в групата.

Как да направиш така, че това да работи в твоя полза за постигане на целта ти

Нека ти разкажа 🫶 Хората имаме нужда да принадлежим към дадена група. Ако искаме да сме част от група, се съобразяваме и коригираме поведението си така, че да бъдем приети в нея.

Затова, когато сме част от група, чиято ценностна система е здраве, взаимопомощ, израстване и развитие, ние настройваме и нашите ценности в тази посока, за да ни допуснат в тази група, да принадлежим към нея. Общността в групата ни вдъхновява да работим по-усърдно, стимулира ни към по-големи постижения и не ни позволя да кривваме от ценностите в групата за дълго.

Но не само научни проучвания го установяват. Българският мъдър народ говори за това чрез поговорки. „С какъвто се събереш, такъв ставаш“ отразява именно това влияние, тази промяна, която неусетно става в нас, когато сме в различни компании, в различни групи. Дори и само да гледаме и наблюдаваме какво се случва, когато сме част от група, тя оказва толкова силно влияние върху нас, че ние неволно започваме да се стремим да правим същото, което е основата на групата.

Именно този ефект ползвам в новия си курс-програма BEST. Базиран на мой авторски метод, уникален за България и за света, един от ключовите му елементи е общество от силно мотивирани, позитивни и ентусиазирани да променят не само визията, но и живота си Прекрасни дами.

И така неусетно се променят твоята нагласа, твоето желание за промяна, твоите действия към по-добро. Чудесен страничен ефект, от който да се възползваш, за да поддържаш мотивацията и решителността си високи. Това влияние е толкова мощно, че въздейства върху нас, дори и да не сме „официално“ част от група. Докато пробвах метода върху себе си, видях този ефект в действие.

/Винаги първо тествам, преди да ти предложа каквото и да било – тренировка, рецепта или пък супер ефективен начин за отслабване и премахване на стреса!/

В новия ми курс BEST се събираме група жени, с които в продължение на 12 седмици се виждаме по 2 часа седмично (онлайн на живо), слушаме мои лекции (по 7-8 минути на ден, направени да са забавни, а не нравоучителни), пишем кратко домашно, за да приложим лекциите.

Ако искаш да ти въздействам за промяна, имаш възможност да си с мен и група жени, с които имаме обща цел – да изглеждаме и да се чувстваме красиви!

Аз самата извървях дълъг път, докато се почувствам красива. И не, плочките на корема не ми донесоха това чувство. Приемането такава, каквато съм, с всичките ми особености, прошката и любовта, която си дадох, ме накараха да се почувствам красива. И като бонус – съм в добра форма.

Какво представлява BEST

Моят авторски метод BEST, част от новия ми курс-програма, ти предоставя това, което желаеш за себе си. Той е най-пълният, най-ефективният начин за постигане на мечтаната форма в пълна хармония с теб самата и света около теб.

Какви са целите на курса BEST

 • В края на курса да си свалила поне 1 размер, а ако не искаш да сваляш килограми, да оформиш тялото, което харесваш.
 • Да имаш ресурса сама да преценяваш колко и какво да ядеш, колко и кога да тренираш и да живееш с повече удоволствие.

Ето какво получаваш в курса BEST

 • Техники за трансформация на стреса от ежедневието ти, така че да живееш по-пълноценно, по-спокойно и балансирано.
 • 300+ домашни тренировки – тренираш онлайн с мен, когато ти е удобно и без губене на време за ходене до фитнес зали.
 • Хранителен план с лесни и вкусни рецепти, от които да избираш, когато отслабваш и влизаш във форма. Но не само – ще те науча как сама да си правиш меню и да не зависиш от мен в бъдеще.
 • Кратки и увлекателни видео уроци (7-8 минути), които гледаш, докато режеш салата или си приготвяш пълноценен обяд, например.
 • Практически задачи, които отнемат не повече по 5 минути на ден, така че след 84 дни да си овладяла уникалния механизъм BEST и да го прилагаш в ежедневието си, завинаги поддържайки елегантна фигура и добро настроение.
 • Разбиране и прилагане на всички психологически техники за овладяване на емоционалното хранене, които ще ти покажа.

Методът BEST, който е основата на новия курс-програма, е твоят пътеводител към себе си, истинската хармония и мечтаната супер форма!

Курсът ти предоставя и:

 • 12 Zoom срещи с мен, в които практикуваме техниките и уникалния механизъм на BEST.
 • Непрекъсната подкрепа по имейл и в чат в реално време от моя отдаден екип.
 • И разбира се, удоволствието да си важна част от малко, но супер задружно общество от жени, които се подкрепяме, мотивираме, радваме се на живота и между другото – и отслабваме.

С обич,
BEST Руми (част от група)

П.П. Курсът BEST не част от  Онлайн Студио прекрасна . Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

 

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!