Отслабване Теодора Тонова


За 1 месец свалих почти 10 кг., 10 см в талията, 10 см в ханша, 5 см в горната част на бедрата. За този 1 месец обаче нямах нито 1 ден без тренировка от поне 40 мин.!

Казвам се Теодора и съм на 32 години. Имам 2 деца. И през двете бременности качих много килограми. С помощта на диети, чути от познати успявах да сваля килограми, но никога не достигнах теглото си, което бях преди да имам деца.

Килограмите ми се въртяха,около 65-68, но за моите 1.64 см.ръст си изглеждах пълничка. Преди да забременея бях около 57 кг. и се чувствах и изглеждах добре. Тази зима не знайно как обаче качих отново. Стигнах до 72 кг.и с настъпването на лятото просто се уплаших.

Реших да се взема в ръце и да започна някаква диета. Диетата, с която отслабвах по много килограми (след бременностите), беше зелевата супа. За мен страшно мъчителна, но нямах избор. Написах в Google зелева супа и от показаните резултати попаднах на сайта на Руми.

Първоначално ме заля страшно много информация. Нямам думи да опиша колко ме зарадва този сайт!!! Не знаех от къде да започна и написах писмо на Руми, зарадвах се, когато получих подробен отговор и предложение да изпробвам програмата за промяна на начина на живот.

Страшно много ми допадна, понеже много обичам зеленчуци и месо, както и абсолютно всичко, което е позволено в него, а не обичам плодове. Притесняваше ме само как ще спра да ям, а също така и да ми се яде сладко.

Руми обясняваше, че минат ли 3,4 дни и гладът за сладко спира. Не ми се вярваше, но точно така стана !

Имах въпроси, за които в началото се притеснявах да питам, но се престраших. Руми се оказа много мила и винаги ми отговаряше много обстойно и разбираемо. Нейните писма ми даваха кураж и ме надъхваха още повече.

И така благодарение на помощта на Руми, килограмите започнаха лека полека да се топят, а сантиметрите да намаляват!

Не мога да опиша колко щастлива се чувствах. За 1 месец свалих почти 10 кг. 10 см. в талията, 10 см. в ханша, 5 см. в горната част на бедрата. За този 1 месец обаче нямах нито 1 ден без тренировка от поне 40 мин.!

Мускулите ми започнаха да се оформят, започнах да харесвам тялото си и да добивам самочувствие! Започнах да получавам безброй комплименти и въпроси от рода на „как отслабна, как успя“. Като се каже диета и всеки си мисли, че се гладува. На всеки обяснявах, че това е съобразено хранене, а не глад.

Имаш голям избор от храни, просто не може да останеш гладен. Успоредно с това трябва и да се тренира, защото няма добре оформено тяло иначе… Има отпусната кожа и целулит… А аз вече и целулит си нямам 🙂 !

Просто не мога да изкажа с думи благодарностите си към Руми! Искам само да й кажа, че е страхотен човек! Рядко се срещат такива хора като нея в днешно време!

Руми, много ти благодаря за всичко. Продължавай да си все същото усмихнато и лъчезарно момиче 🙂 ! Aко не беше ти, просто нямаше да разбера какво е да се чувствам добре в кожата си! Колко е хубаво да получаваш комплименти за това, че изглеждаш страхотно.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!