Изберете страница
Прекрасни, тренировка за най-малките, с която искам хем да раздвижа тях, хем да спечеля малко време за вас, докато те се занимават. Видеото е импровизация без план и приемам идеи за следващите видеа.

Ръководех се от това, че малките деца им задържаш вниманието, ако им е интересно, затова смесих занимателни с двигателни игри.

С нашето дете се занимавам от много малък и той е свикнал вкъщи да е много активен. Да бяга от едната до другата тераса в апартамента, сигурно го прави над 100 пъти на ден, като не е самоцелно бягане, а му давам задачи. Например снощи му казах да бяга 31 пъти, защото обича да брои и целта му е да преброи до 31, всеки път като стигне до едната тераса.

Децата не се изморяват лесно като нас и всичко им е игра.

Освен това танцуваме 1-2 пъти на ден по 30 минути или докато аз се изморя. Танците са дивашки все едно никой не ви гледа. Пускаме си радио и започваме да танцуваме, отразява се чудесно и на мен.

Имаме 2 лежанки (дивани) на около метър една от друга и му казвам да скочи определен брой пъти от едната до другата. Храненето и съня на детето са изключително важни + това да се движи. И затова им отделям специално внимание. А сега докато сме под карантина го тренирам много повече от преди и вечер заспива доволно изморен. Децата са различни, нашето дете има нужда от много движение.

Очаквам препоръките ви за следващото видео, като моля споделяй за колко голямо дете ги даваш.