Прекрасни, тренировка за най-малките, с която искам хем да раздвижа тях, хем да спечеля малко време за вас, докато те се занимават. Видеото е импровизация без план и приемам идеи за следващите видеа.

Ръководех се от това, че малките деца им задържаш вниманието, ако им е интересно, затова смесих занимателни с двигателни игри.

С нашето дете се занимавам от много малък и той е свикнал вкъщи да е много активен. Да бяга от едната до другата тераса в апартамента, сигурно го прави над 100 пъти на ден, като не е самоцелно бягане, а му давам задачи. Например снощи му казах да бяга 31 пъти, защото обича да брои и целта му е да преброи до 31, всеки път като стигне до едната тераса.

Децата не се изморяват лесно като нас и всичко им е игра.

Освен това танцуваме 1-2 пъти на ден по 30 минути или докато аз се изморя. Танците са дивашки все едно никой не ви гледа. Пускаме си радио и започваме да танцуваме, отразява се чудесно и на мен.

Имаме 2 лежанки (дивани) на около метър една от друга и му казвам да скочи определен брой пъти от едната до другата. Храненето и съня на детето са изключително важни + това да се движи. И затова им отделям специално внимание. А сега докато сме под карантина го тренирам много повече от преди и вечер заспива доволно изморен. Децата са различни, нашето дете има нужда от много движение.

Очаквам препоръките ви за следващото видео, като моля споделяй за колко голямо дете ги даваш.


 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!