Връзката между любовта към нас и влизането в супер форма


Връзката между любовта към нас и влизането в супер форма /снимка Руми/
Прекрасна 💗
Знаеш ли коя е най-важната връзка, върху която е добре да работиш, без да пестиш сили, време и енергия? Тази със самата теб, защото тя е завинаги 🥰🥰🥰 Затова днес отварям една много важна тема – за любовта към нас самите и влизането в супер форма 😊
Може би ще ти се стори странно, че любовта към нас е свързана със супер формата, която искаме да постигнем. Когато фактите говорят, добре е да боравим с тях така, че да работят за нас!

Как любовта към нас самите ни помага да сме в супер форма и щастливи

Ако цял ден правиш неща, които ТРЯБВА и няма нищо от графата ИСКАМ, най-вероятно компенсираш всички пропуснати „искам“ с храна. Най-често е такава, каквато имаш под ръка или джънк, някаква, която ти е пред очите, близо ли съм? В резултат отлагаш влизането в супер форма за утре, за следващата седмица, за следващото лято или най-добре за след Нова година. Попадаш в кръговрат, от който ти е все по-трудно да излезеш.

Ето обстоятелствата, които обикновено водят до това:

✔️ Ставаш сутрин, искаш да си изпиеш кафето на спокойствие, но бързаш за работа/ децата те дърпат… Оставяш кафето настрана. Пиеш го набързо, докато се приготвяш или на път за работа и се ядосваш на поредното задръстване.
✔️ Искаш да се гримираш, но трябва да излезеш по-рано и нямаш време. Затова и днес не използваш новата спирала, която си купи преди месеци. Или се гримираш в движение – в асансьора (ако си сама), докато чакаш на червено, в тоалетната на работата.
✔️ Искаш да си облечеш красивата рокля, но след работа ще носиш чанти с покупки и няма да ти е удобно. Обличаш обичайните панталони съчетани със спортни обувки, за да ти е лесно балансирането на тежестта на покупките. Роклята остава за някой повод, ако изникне.
✔️ В работата имаш нужда от 10 минутки пауза, ей така, за да погледаш небето през прозореца и да си дадеш рестарт. Но трябва да свършиш поредната задача и пропускаш, рестарта се отлага за неопределно време.
✔️ Идва обяд. Вече половин ден правиш каквото трябва, затова сега ти се полага да изядеш каквото искаш! Защото това ще те отпусне… Чао, супер форма, не си важна сега. Храната ти действа като успокоително, като награда.

Денят обаче още не е свършил. До края му остават, например:

• трябва да свършиш още 10 спешни задачи на работата
• трябва да напазаруваш след това
• трябва да вземеш децата от градина/училище
• трябва да ги заведеш да поиграят/на извънкласни форми
• трябва да приготвиш вечерята
• трябва да им оправиш дрехите за следващия ден
• трябва да ги изкъпеш
• трябва да оправиш масата и куп изцапани чинии
• трябва да сложиш децата да легнат
• трябва да се изкъпеш и приготвиш за лягане
И накрая се отпускаш и изяждаш каквото ти видят очите. Добавяш понякога и чаша-две вино. Те ще те доотпуснат.  Защото цял ден си правила всичко, което трябва – сега ще правиш, каквото искаш!
❗️ Прекрасна, колкото повече „трябва“ има в живота ти, а „искам“ са все по-малко, толкова повече ще компенсираш липсата им с храна и постигането на супер форма ще е за някога, но не сега. Защото храната е едно от малкото останали неща, които правиш, защото искаш.

От теб зависи да поставиш себе си на централно място в своя живот

Дай си шанс и се опитай да си дадеш любов. И ще видиш как това ще се отрази на фигурата ти и на възприятието ти за живота.
Всяко изпълнено „искам“ е любов към теб! А ти заслужаваш любов 🥰 Опитай да увеличиш в живота си нещата, които искаш и да намалиш тези, които трябва.
Е, някои ще останат, но е важно „искам“ да са повече и да ги увеличаваш, да има градация в тази посока. Няма да стане с магическа пръчица, не искам да те заблуждавам, но всяка една стъпка напред, е малка победа към триумфа ти!
Ако не можеш да си представиш живот, изпълнен с „искам“, значи е време да отвориш нова страница в живота си, като дойдеш в курса ми. Включи се в курса B.E.S.T. тук и трансформирай себе си завинаги.
В него се преоткриваш и се свързваш със себе си и с тялото си, докато отслабваш с лекота и влизаш в супер форма завинаги! 💗💗💗
С обич 🫶
BEST Руми
П.П. Курсът BEST НЕ Е част от онлайн студио „Прекрасна“. Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!