Отслабване Теодора

Теодора е невероятна, тренира сутрин 10 минути кратката аеробна тренировка от програмата за отслабване, а вечер прави съответната тренировка за деня (програмата за отслабване включва различна тренировка за всеки делничен ден).

Резултатът е страхотен, освен че е отслабнала вижда се и дефиниция на мускулите на ръцете, рамото, корема, а дупето й определено е секси 🙂
/публикувам писмото и снимките й с нейно разрешение/

Казвам се Теодора /съвпадение на имена – все борбени личности/. Аз съм на 36г, имам две прекрасни деца /на 8 и 3год/ и съпруг, които много обичам!!! Никога не съм била прекалено слаба – просто нормална 168см висока, 56-58кг, но след второто дете стигнах 62-64 и не можех да ги сваля, а и повечко целулит.

тренировки+хубава храна=секси дупе 🙂

Аз не мога да пазя диета и да стоя гладна! Заради забързаното ежедневие – работа, деца, съпруг, домакинство, а и някои разглезващи процедури в студиото за красота, не остава ред за тренировки – все нещо ще почне да куца. Но все пак бях решила да опитам известно време да ходя на фитнес.

Започнах да търся зала с подходящо работно време и инструктор, но за да изпитам бъдещия си инструктор реших да се поровя из нета за подходяща програма – така попаднах на сайта на Руми – онлайн фитнес инструктор.

Представете си какво облекчение – не трябваше да губя от ценното си време за зала – всичко от вкъщи – СУПЕР!!! Разгледах тренировките и попаднах случайно на историята на Теодора Тонова 28 дни и реших да пиша на Руми.

Ръцете и рамото са оформени, забелязва се и коремната мускулатура

От там е ясно – тя ми върна изготвена програма персонално меню + тренировъчна програма и започнах. В началото всичко изглежда трудно – тренировки, храна, а всички останали ангажименти си остават, но подредих ги, просто трябва да имаме време за нас, а всеки може да открадне 40 мин от времето си след или преди работа, за тренировка.

Относно храната – аз готвя на семейството различна храна, а за мен тази от менюто /но тя почти не изисква време/ и въпреки това ми остава ред да седнем да гледаме филм, да почета книга, списание, да сi поиграя с децата.

Чувствам се прекрасно – силна, жизнена и енергична!!! Резултатът след 6 седмици е 6.5 кг надолу, -5.5 см от ханш и -5.5см от бедро, а от талия -8см, целулитът видимо е намалял.

Относно глада – няма такъв, аз почти редовно преяждах, но със зеленчуците. Аз лично считам програмата и тренировките за моя начин на живот от тук нататък – тя се вмества идеално в моя забързан живот, а и не е много ограничаваща – днес ти се преяло едно парче пица или торта – ок хапни, но вечерта и утре нещо по-разтоварващо, както и тренировки, но не може всеки ден сладко.

За всички, които искат да отслабнат – тренировки + съобразено хапване = здраво и красиво тяло, така че от мен действайте, уравнението наистина работи!!!

Теодора

11 comments

 1. Teodora 29 декември, 2011 at 13:39

  Мерси, Рали! Имам още какво да желая, но резултата е налице! Прекрасно е човек да може да облича, каквото си иска и да се харесва, а и другите около него да го харесват!:)

 2. Теодора 9 януари, 2012 at 14:25

  Поздравления и от мен,Теди!
  Много ми хареса това ти изречение – „Казвам се Теодора /съвпадение на имена – все борбени личности/“ 🙂 😉 :-).
  Наистина е прекрасно чувството човек да се харесва във всичко,което облече :-)!А за да се постигне,трябва толкова малко – „тренировки + хран. режим = здраво и красиво тяло“-много точно си го написала :-)!

 3. Teodora 12 януари, 2012 at 16:02

  Здравейте на всички, благодаря за хубавите думи, всички ние имаме нужда от постоянна мотивация, за да сме във форма, а Диди щом си започнала резултат ще има – въпроса според мен е начина ни на живот след режима , Теди може би ти като човек врял и кипял т.е. повече време след режима да кажеш какво са били трудностите и как си успяла да се справиш с тях – напр. след като спря режима върна ли 1-2 кг, не те ли изкушават сладките, които купуваш на малките и т.н., аз напр. имам чувството, че почнеш ли да ядеш сладко – все повече искаш, като че ли организма изпитва някаква зависимост – пристрастяване – покрай празниците се бях поотпуснала и после ми беше по-трудно да ги забравя тези изкушения! Затова съм решила само в екстремни ситуации! 😉 Трябва да сме твърди – красотата изисква жертви! Руми да е жива и здрава и все така красива, всеотдайна и щастлива – и ние покрай нея ще бъдем щастливи!

 4. Теодора 16 януари, 2012 at 09:25

  Привет и от мен :-).
  Теди,наистина си права (за сладкото) :-).И при мен е така.Определено започнеш ли да си похапваш се пристрастяваш.Когато бях на режима,бях решила твърдо,че ще го откажа,и успях.Както съм писала и в моето интервю,след 3,4 дни не изпитвах нужда от него.Аз правих режима целия юни месец (2011г.).След това се прибрахме в България за 1 месец и реших,че ще си направя почивка.Но честно казано,толкова бях свикнала с начина на хранене,че не ми се променяше :-).Бяхме 1 седмица на море(ultrallinclusive).Мислех,че ще ми е трудно да устоя на толкова много изкушения,но уви.Просто гледах как другите около мен се тъпчат,и се радвах на постигнатото от мен.Почти всяка сутрин ходех даже и да тичам :-).В БГ без да искам,свалих даже още 1,2 кг.Та вече 7 ми месец,не съм върнала и грам(по точно и см,на кантара много не му вярвам),като честно казано в последните месеци си позволявам да си похапвам и други неща.Когато ми се прияде нещо сладко си ям.Наистина покрай децата е по трудно,защото винаги(особено заради по малкото ми съкровище) има купени“боклуци“ в къщи.Но важното е да се тренира :-).Сега покрай празниците и аз се бях притеснила,че ще кача килограми,но не съм,въпреки,че не съм тренирала от 7 дни :-).Но от днес започвам.По принцип килограмите си ги поддържам,но искам да сваля още 3,4,5 (макар и всеки да ми повтаря,че така съм си добре,всеки си знае как би се чувствал най -добре в кожата си :-)).Когато реша,знам начина.Определено ще трябва да мина пак стриктно на режима :-).Но не ме е страх.До лятото мисля,че ще се справя :-).
  Благодарение на Руми,всичко изглежда толкова лесно :-)!Просто не намирам думи с които бих могла да изкажа благодарностите си към нея!

 5. Petya Ikonomova 3 февруари, 2012 at 11:45

  Теди поздравления. Страхотна промяна, чак не ми се вярва ( сигурна си ,че не е фотошоп :). Аз съм на първата седмица от режима и въпреки, че се боря за 3-4 кг ( в момента съм 50, на 155 см ) си е трудна работа. Мислех си, а те само 3 кг. бързо ще изчезнат, но не е така. Всеки ден чета вашите статии и се мотивирам с резултатите, които сте постигнали. При мен се усложняват нещата, защото се боря освен да не ям сладко и да не пуша :)). Доста дини под една мишница :), но съм упорита.

 6. Teodora 5 февруари, 2012 at 11:34

  Петя, и аз не мислих, че ще успея, но спокойно – изпълнявай всичко по програмата и няма да усетиш кога ще почнат да се стопяват кг, но и спортувай! Браво за цигарите – според мен само загрозяват хората и външно и вътрешно, но някои нямат силна воля, а ти искаш да си щастлива и ще станеш, а и много харесвана 🙂 😉 !

Коментарите са заключени

Ден 10 ниво 2

Кой се е премерил днес? Има ли минусчета 🙂 Сподели, за да ни мотивираш с успеха си. За новите читатели на сайта: в момента следваме ...