Отслабване Дани

Днес искам да ви мотивирам с писмото на Дани, което тя изпрати преди 2 месеца. Реших да изчаквам преди да публикувам отзив (имам доста за публикуване), за да видя дали клиентите ще задържат резултатите. А Дани ме изненадваше приятно с новини през няколко седмици, и след написването на този отзив свали още 3.5 кг и постигна целта, която си беше поставила!

Ако искаш и за теб да изготвя персонално меню за перфектна форма, само с храните, които обичаш и без храните, които не обичаш, пиши ми на имейла.

Дани, страхотна си!

отслабване Дани

В последното си писмо Дани сподели, че няма време да тренира и използва програмата с Табата стил тренировки, защото е кратка, но за да не спрат да й действат кратките тренировки, 1 път седмично прави дълга 40-50 минутна тренировка – толкова приятно ме изненада, че е запомнила и прилага това, което съм й казвала 🙂 Оставям ви с разказа на Дани, като на места съм коригирала с по-актуални данни.
––
Винаги съм имала проблеми с теглото, най-общо казано не се харесвах. За това поне 2 пъти годишно се подлагах на доста жестоки диети, които имаха ефект, но за не повече от 3-4 месеца. След това си връщах килограмите. Попаднах на сайта на Руми, когато търсех подходящо захранване след поредната диета.

Много харесах тренировките и менюто. Започнах да тренирам редовно с Руми и следях сайта. Преди няколко месеца ми подариха дискове с един тренировъчен режим, който се оказа прекалено тежък за мен, а резултати не видях дори и след 4 седмици, само умората остана. Така започнах да напълнявам, просто спрях тренировки и май попрекалих с хапването началото на лятото.

Един ден се оказа, че са ми неудобни дрехи, които не са ми били тесни преди и това преля чашата. Веднага писах на Руми, за съвет и персонално меню. Чуствах се добре от нейните тренировки и бях убедена, че ще проработи комбинирано с подходящо хранене. Поставих прекалено много условия, обаче Руми ми угоди и се оказах с меню в един петъчен следобед 🙂

отслабване с оптимално тегло

Започнах с персоналното меню в неделя, също и с тренировките. След паузата реших, че трябва да мина през всички нива на тренировки начинаещи, напреднали и супер напреднали. Беше ми малко странно да спазвам менюто през първата седмица, аз преди това хапвах 2 пъти на ден и 5те хранения ми се сториха трудни, но не беше толкова сложно, колкото ми изглеждаше. /Бележка от Руми: всъщност в менюто няма точно определени хранения, може и 3 пъти да се яде като се прибавят малките закуски към основните хранения. Няма и часове на хранене, яде се като е налице изгладняване, може и да се вечеря късно, стига да има 2 часа до сън./

След 5я ден нещата тръгнаха доста лесно, а на 8я ден бях във възторг – за първата седмица бях свалил 4 килограма. Разбира се това не е типично и е доста бърно, но аз се мотивирам най-много от резултатите, а тук ги виждах. /Бележка от Руми: 4 кг. е основно вода, но всички се радват на кантара 🙂 /

Започнах да тренирам и по-настървено от 3тата седмица започнах да тренирам по 2 пъти на ден (2та е кратката тренировка от 2ро ниво) и ефектът беше невероятен. В момента съм на 5та седмица на менюто и съм със 7 килограма по-лека, 5 см надолу от бюста, 14 см от талията, 8 от ханша и 6 от бедрото.
/Бележка от Руми: Актуалният напредък на Дани е:
-10 кг.
-15 см. от талията
-11 см. от ханша
-8 см. от бедрото/

Най-важното е, че се харесвам, а от доста време не ми се беше случвало. Чувствам се секси и си влизам в дрехите. Не смеех да помисля, че бих могла да стигна т.нар. перфектно тегло, защото започнах от 69 кг при ръст 168, но сега от позицията на 62 кг. /Бележка от Руми: Дани вече е 58.5 кг./ оставащите 4 не ми се струват невъзможни /Бележка от Руми: Браво Дани, постигна целта си!/.

Благодаря ти Руми, за менюто, тренировките и подкрепата всяка седмица и за търпението при безбройните ми въпроси. Сега само ми трябва да се науча да се храня правилно по време на пътуване 🙂 /Бележка от Руми: Дани вече няколко пъти пътува след това писмо и продължи да сваля, защото се научи да подбира храната и тренира докато пътува./.

Успех на всички, които сега започват с менюто и горещо го препоръчвам, на всички, които се чудят. Аз се чудих няколко месеца, а не беше необходимо да стигам онези невероятни килограми.

отслабване с Руми

/Още от писмата на Дани/
Най-интересното е – мъжа ми, който, за да ме подкрепи в начинанието отслабване и влизане във форма, започна да вечеря като мен – а аз да готвя по-големи количества, ако останеше нещо той го и обядваше. Без конкретен режим той свали около 9 килограма за 2 месеца и половина 🙂 Сега и двамата сме много секси и то благодарение на теб 🙂

Искаш ли да промениш начина си на живот, а не просто отслабване за 1-2 месеца? Пиши ми на имейла и ще ти изготвя вкусно персонално меню

36 comments

 1. Даниела 13 декември, 2012 at 13:10

  Еееееее!!!не мога да повярвам на очите си!Браво,Дани!Ама наистина изглеждаш много секси!!!!!как само се е прибрал корема!Поздравления!!!!

 2. illli 13 декември, 2012 at 13:26

  Сърдечни поздравления !!!! Браво !! Възхищавам ти се Дани!
  Браво и на Руми за подходящия режим на хранене и тренировки, които ти е препоръчала !

 3. Vania 13 декември, 2012 at 13:42

  Уникално! Невероятно! Браво! Дани , изглеждаш повече от СУПЕР! Много си секси! действаш мотивиращо за всички нас, които тренираме с Руми! а за Руми нямам думи – невероятна, позитивна, креативна, секси и само МОИТЕ АДМИРАЦИИ! Руми, като в рекламите за бонбони – Благодаря ти,че те има!

 4. Неделина 13 декември, 2012 at 14:24

  Невероятни резултати си постигнала. Поздравления! Мотивиращо е да гледаш такива зашеметяващи резулатати.
  Сега искам да се обърна специално към Руми и да си излея нещастието и разочарованието от себе си. Здравей, Руми. От пролетта ти следя редовно сайта и наистина много ми харесва. Аз съм момиче на 18 години висока съм 175 и теглото ми постоянно варира. Най-лошото е че от няколко години всяка зима качвам 8-10 кг и после пролетта започвам да тренирам.. и до края на лятото съм свалила тези килограми, след което като дойде зимата пак спирам с тренировките и правилното си хранене… И така един затворен кръг. Лятото тренирам постоянно: ходя да бягам и правя упражнения. В момента съм 12 клас и се готвя усърдно за кандидат-студентски изпити и наистина имам супер малко време за тренировки. Въпреки това се старая много да тренирам поне 2-3 пъти седмично с твоите тренировки и да се храня правилно. Но се получава така, че една седмица съм редовна и примерна, друга ям каквото ми падне и не тренирам. Разочарована съм от себе си. Все още правя тренировки за начинаещи, защото няма как да напредна след като съм несериозна. Искам да съм 60-61 кг както бях лятото.. тогава се чувствах страхотно. Но не искам зимата да се отпускам така. Никога не съм се оправдавала с ученето, защото човек винаги може да отдели 40 мин. на ден, вместо през това време да виси в фейсбук докато си почива примерно. Предстои ми бал и искам да съм секси 😀 И не само за бала разбира се.. Искам целогодишно да съм в перфектна форма, защото така все едно си плюя на усилията, които съм полагала лятото. В момента съм неразположена, но веднага след като ми свърши започвам сериозно. Този път наистина. Мисля да направа 1 седмица програмата Божествени тела и после да премина на Умирай трудно за начинаещи. След това постепенно ще започна с тренировки за напреднали. Имам наистина желание този път да съм постоянна. Благодаря ти Руми, че правиш толкова много за нас. Остава ние да сме достатъчно усърдни и инати и да се придържаме към тренировките и съветите ти. 🙂

 5. Danny 13 декември, 2012 at 14:26

  Благодаря ви много 🙂 Изключително се радвам, че започнах да тренирам с Руми и най-накрая се харесвам 🙂 Да ви призная мъжа ми каза онзи ден, че ако е знаел, че това ще му спести вечното ми мрънкане, че съм дебела и не се харесвам, много по-рано щеше да ме накара да започна режима 🙂

 6. Gabrielle 13 декември, 2012 at 15:37

  Браво Дани, възхищавам се на волята ти, прекрасни резултати!!!!! Браво и на Руми за режима! 🙂

 7. Гери 13 декември, 2012 at 15:55

  Чудесни резултати! Поздравления! И един въпрос към Руми – има ли някакви специални упражнения за намаляване на подкожните мазнини ?

 8. Анита 13 декември, 2012 at 18:08

  Поздравления Дани, супер резултати истината е
  че когато човек си промени начина на живот тогава всичко се променя,ако си я караш по старо му няма как да имаш хубави резултати!
  УСПЕХ ти пожелавам и на Руми също ,тя е страхотен мотиватор.

 9. Нев 13 декември, 2012 at 19:51

  Уникални резултати! Дани, поздравлявам те за волята и за постоянството. Благодаря, че сподели с нас снимките и историята си. Руми, можеш само да се гордееш с работата си 🙂

 10. Eli 13 декември, 2012 at 21:50

  Evala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na Dani i na Rumi- za prekrasniqt sait !!!!!!!!!!!! Prosto nqmam dumi! Strahotni ste!!!!!!!!!!!Izvinqvam se,ne moga da pisha na bg.

 11. Люба 14 декември, 2012 at 07:27

  Баба ми имаше един лаф “ Ако нямаш воля, ще си все в неволя“….
  Браво ! Поздравления за двете Ви !

 12. Danny 14 декември, 2012 at 11:01

  Много ви благодаря, за коментарите и милите думи! Истината е, че седмичната ми доза от позитивизма на Руми адски много ми помогна, а и си поставях за цел поне една мярка да е по-добра следващата седмица 🙂 Успех на всички!

 13. Галя 14 декември, 2012 at 11:42

  Момичета,невероятни постижения сте направили и това сама за два месеца!?!Дани,страхотна си и много ми хареса това,че и съпруга се е включил макар и само с хранителния режим,поздравления!

  Руми,реших,ти ще бъдеш моя Коледен подарък!!!С твоите напътствия,съвети и тренировки.Пожелавам на всички вас,Весели Празници изпълнени с много топлина и любов,здраве и благополучие!

 14. Галя 14 декември, 2012 at 12:12

  🙂 Любимите ми цветове по Коледа,ще ми бъде приятно ,но имах в предвид ,че ще се свържа с теб за да поговорим и да ми изготвиш и на мен индивидуална програма.Лек и успешен ден 🙂

 15. джиджибиджи 14 декември, 2012 at 12:46

  Имала съм подобни резултати 🙂 за подобен срок от време,но в момента нямам възможност за ходене на фитнес(не живея в БГ ,а тук ми идва скъпо)Как мога да се свържа с Руми за изготвяне на собствена програма…килограмите не са проблем…просто съм обездвижена и без тонус…висока съм 170 см и тежа 57-58 кг което за възрастта ми не е лошо….но нямам посока за раздвижването…Тъжна картина
  П.С
  Адашче…похвала голяма заслужаваш изглеждаш много секси :*

 16. Даниела 14 декември, 2012 at 14:11

  Браво Дани!Не спирам да изразявам възхищението от хора като теб!Не спирай да се променяш към по-добро!Руми невероятна си!Пожелавам весели празници на всички ви!

 17. Мануела 14 декември, 2012 at 15:10

  Поздравления, за волята и получените резултати! Когато чета писмо като твоето, все повече се амбицирам и аз да започна режим. Весели празници и продължавай в същия дух 🙂

 18. Teodora 15 декември, 2012 at 07:37

  Уау! На кого е това страхотно дупе! Ей, ей каква мацка! Страхотна си Дани! Невероятно изглеждаш и много секси! Браво за волята и все така!

 19. Додолина 2 януари, 2013 at 21:32

  Дани честито!Личи си,че имаш воля и желание за отслабване.Благородно ти завиждам за секси тялото!Поздравления и на Руми!Чудесно се е справила с режима -вече взехте да ме изкушавате,апък имам да свалям последни килограми 4-5

 20. Danny 3 януари, 2013 at 08:34

  Додолина, благодаря ти 🙂 Руми е страхотна и няма да сбъркаш 🙂 Успех!

 21. Vesi 12 януари, 2013 at 11:44

  Здравейте.Аз имам въпроси към Danny: хранителният ти режим труден ли беше за изпълнение, а тренировките как бяха.И след колко време след като писа на имейла на Руми получи режима и тренировките.
  Лек и успешен ден.

 22. Danny 12 януари, 2013 at 17:53

  Здравей, Vesi, режима ми се стори малко труден първата седмица – след това ми беше много приятен, защото всеки ден хапвах различни неща. Режима включва тренировки за начинаещи, напреднали и много напреднали. Не бях тренирала доста време и като започнах режима и за това започнах с тренировки за начинаещи, докато не започнаха да ми стават лесни и така до най- трудните. Руми много ми помагаше във всеки един момент и ме напътстваше постоянно, когато се колебаех за нещо. Режимаси получих още в деня,в който й писах 🙂 Пожелавам ти успех с режима и тренировките 🙂

 23. Vesi 12 януари, 2013 at 20:33

  Благодаря ти за отговора Danny.Поздравления за това,което си направила с тялото си и то само за два месеца.Впечатлена съм.Силно се надявам и аз да успея да постигна много добър резултат.

 24. Надя 18 февруари, 2013 at 16:57

  Браво за постигнатите резулатати. Руми имам въпрос към теб при такова отслабване каквото е при Дани има ли поява на стрии

  • Руми 18 февруари, 2013 at 21:34

   Надя, индивидуално е. Мисля, че Дани няма стрии, но тя може да каже дали е така. Примерно аз със сигурност ще получа стрии, защото съм била малко по-пухкава и имам мноооого малки стрии от тогава.

 25. Danny 19 февруари, 2013 at 06:47

  Надя, при мен за щастие не се появиха стрии, но аз се мажех сутрин и вечер с крем за тяло още от първия ден на режима.

Коментарите са заключени

Здравей Плоско коремче :)

Днешната тренировка е от силова и аеробна части. Когато се храня повече добавям 10 минути повече аеробика, като в идеалния случай тя е отделно от ...