Отслабване Ели

Днес ще те мотивирам с промяната на Ели, която не беше с наднормено тегло, но искаше по-стегнато тяло. От снимките се вижда, че най-голямата промяна е в талията и ханша и банският й стои перфектно 🙂 Ели се справи чудесно, спазваше менюто и тренираше по план. Изготвих й персонално меню без месо, 3 пъти седмичо риба, с млечни храни, малко бобови и плодове и много зеленчуци. Вижте какво споделя Ели и да я поздравим, особено сега, когато идва сезонът на морето и тя със самочувствие ще се разхожда по плажа 🙂

отслабване ели

Казвам се Ели и съм на 34 години. Никога не съм имала проблеми с теглото, въпреки че тендирам да си похапвам сладко. И вярвах, че така ще продължи завинаги. Уви. Последните 7-8 години вниманието ми беше концентрирано върху работата, една бременност и понатрупах малко мазнинки. Предимно по ханша.

Ходех на фитнес, но мотивацията бързо се изпаряваше след като не виждах резултат. И вкъщи спортувах, но и тези проблясъци не траеха дълго. Диети никога не съм правила, не смятам че те са решение.

Дълго следях сайта на Руми и впечатлена от позитивните отзиви реших и аз да се свържа с нея. В нейния метод видях перфектния начин да реша проблема си: персонално меню + тренировки.

Тя бързо ми изпрати плана и започнах. Персоналното меню не е трудно за спазване и не съм чувствала глад. Тренировките са ок, има трудни и по-лесни упражнения. Предизвикателство е да ги правиш всеки ден, но вече не мога да живея без тях.

отслабване ели

Сега, два месеца по-късно съм минус 4 кг и обиколката на ханша ми е 8 см по-малка. Тялото ми е видимо по-стегнато, но най-важното е, че се чувствам прекрасно, защото направих нещо за себе си.

Мога дори да кажа, че тази стъпка положи основите да променя начина си на хранене и се надвам да мотивирм и други с това писмо. Вече готвя и дори си меся нисковъглехидратни сладкиши. И съм щастлива. Защото не гледам на това като на диета, а като на един по-добър начин на живот.

отслабване ели

От Руми: Ако искаш да ти изготвя персонално меню според твоите предпочитания за храни, пиши ми на имейла, има го в страницата за контакт.

А сега да поздравим Ели за желанието за промяна, за волята (защото не всичко е цветя и рози докато си на персонално меню!), затова, че иска да е красива мама и желана жена!

13 comments

 1. Hristina 10 юни, 2013 at 11:02

  Чудесна си Ели и си поредната щастливка попаднала на Руми, с нея животът е по – хубав! Тялото ти се е оформило и стегнало много хубаво! Браво!

 2. Анна 10 юни, 2013 at 11:20

  Уникална промяна само за два месеца! Продължавай в същия дух, Ели!! 🙂

 3. Нели 10 юни, 2013 at 12:41

  Ели, браво на теб! Много ме радват хора като теб, които не се задоволяват с горе долу хубава фигура, ами винаги търсят топ формата. Аз в момента съм на режим и знам колкоооо е трудно да останеш фокусиран върху целта си, затова отново те поздравявам.

 4. didito 11 юни, 2013 at 06:52

  Поздравления, Ели! И аз вървя по твоя път. Вярно е, че не всичко е цветя и рози, но резултата си заслужава усилията.
  Страхотен резултат! Поздрави на теб и Руми!

 5. Петя 11 юни, 2013 at 10:41

  Браво и на двете 🙂 Ели за упоритостта,
  на Руми за вярната формула 🙂

 6. Лидия 11 юни, 2013 at 10:48

  Браво! Поздравям Ели за постоянството и Руми за споделянето и опита!
  С постояннство и търпение се постигат чудесни резултати!

 7. Вили 28 юни, 2013 at 06:39

  Браво Ели, и за волята, и за постоянството. Резултатите са впечатляващи. Продължавай все така!

Коментарите са заключени

.

Отслабването не е лесно, но е простичко. Трябва да правиш 2 неща: Първо: да ядеш истинска храна в точното за теб количество Второ: да тренираш ...