За мен


Здравей Прекрасна 💕

Аз съм Руми Илиева 🙂

От години работя с жени, които искат да отслабнат и да постигнат мечтаната форма, да започнат да харесват тялото си 🙂 Променям се през годините, но това което остава неизменно, е желанието ми да ти помогна да намериш своя път към щастието и приемането на себе си ❣️

Винаги съм се грижела за фигурата си. Преди около 20 години ходех на групови тренировки след работа, непрекъснато закъснявах и се чувствах стресирана от бързането. Реших да опитам вкъщи с упражненията, които бях научила. Купих си една книга с гимнастика без уреди и започнах да експериментирам. Хареса ми да измислям движения, които не съм виждала и да ги комбинирам. Видях ефекта от тях още след месец, реших да снимам видеа в хола си и ги публикувах в Youtube. Много бързо станаха популярни, жените видяха, че може да тренират вкъщи, докато вечерята се готви.

Пътя, по който вървя от повече от 15 години, започна в момента, когато след години стрес, натоварена работа, ми откриха Хашимото (намалена функция) и ми казаха, че не се лекувало. Може би си имала подобни преживявания!

Имах нужда от промяна, исках да съм здрава и щастлива. Тогава започнах да чета за здравословно хранене и упражнения – пробвала съм върху себе си много начини на хранене, започнах да усещам кое ми влияе добре и кое не. Наученото с опита си обяснявах, като търсех доказателства в изследвания за хранене.

Започнах да тренирам, ходех на фитнес, на йога, на степ-аеробика, таебо и др. Добре ми влияеха, но често не успявах да стигна до залата за тренировки заради натоварения ми график. Познато ли ти е? Пропусках да се разтоваря и се ядосвах на себе си, че не намирам време за здравето си. Трябваше да променя нещо.

И така започнах…

Завърших две годишен спортен колеж за фитнес треньор и проучих всички известни диети и режими на хранене, които не само те поддържат във форма, но и повлияват здравето положително.

Започнах да помагам на хиляди жени да постигнат желаната форма, да намират време за себе си, да заобичат тялото си, себе си повече  💕 Техният свят се променяше, моят също. Тяхното вдъхновение ставаше и мое вдъхновение!

Разширих дейностите си, събрах екип от хора, с които мислим в една посока и продължих с тях да творя чудеса!

Осъществих още една своя мечта: създадох своя собствена козметична линия Rumi Cosmetics 💕

Издадох авторските си рецепти в една книга: Сладки изкушения за тънка талия

Роди се идеята за моето онлайн Студио! Исках да събера всичко, което с екипа ми правихме, на едно място. Да създам пространство, в което жените да се чувстват винаги приети, уютно, да могат да избират според нуждите си различни тренировъчни програми и рецепти. Така се роди една общност – Студио Прекрасна 💕

Благодаря на всички момичета, които ми се довериха и ме избраха да ги подкрепям по пътя им!

Най-добрите домашни упражнения за стягане на дупи и корем - статия с видео тренировка от треньор Руми Илиева. Снимка на Руми, поза упражнение за корем.

Предизвикателствата за мен продължаваха: станах майка, сблъсках се с безсънието, с нарастващите ангажименти, с крампите… Пътят ми ме доведе до психотерапията. Осъзнах, че душа и тяло са неразривно свързани. Виждайки как терапията ми помага, реших да започна да помагам на себе си и другите и по този начин. Записах да уча за психотелесен терапевт. В момента вървя по този път 🙂

Пълна съм с идеи, и една по една ги осъществявам ❣️

  • Създадох уникален курс за постигане на хармония, връзка с тялото и душата, приемане на себе си, който помага на стотици жени да се свържат със себе си – B.E.S.T
  • Заедно с Лили Георгиева създадохме курс Как да намериш своето призвание.
През годините съм имала много участия, давала съм десетки интервюта, споделяла съм много от това, което знам. Ето някои от тях:
И много други.
Хоризонтът ми непрекъснато се разширява.
Виждам, че начините да се чувстваме добре в кожата си, влюбени в живота, в мир със себе си, да бъдем здрави, красиви, секси, успешни и осъществени, са безкрайно много!
Възможностите са навсякъде около нас, Прекрасна!

На 48 (почти) години се чувствам в най-добрата форма, която някога съм била!

Чувствам се уверена в тялото си, но не си мисли, че като отслабнеш ще придобиеш увереност или, че ще станеш по-щастлива. Уви, не! Щастието идва отвътре ….

Но ако се мотивираш да усетиш тялото си по-силно и да се храниш здравословно, гарантирам, че успехите ти ще се пренесат и в други области на живота и ще бъдеш щастлива, успешна, обичана и обичаща 💕

Когато замислях този сайт нямах представа, че ще започна професионално да се занимавам с хранене и тренировки. Помагах на приятелите си с отслабването, после техните приятели и роднини искаха менюта, след това техните приятели и роднини ме търсеха … Станах помощник по влизане във форма по призвание 🙂

Напуснах високоплатената си работа, за да правя това, което обичам и съм щастлива, че сайтът, който започнах като личен дневник, е посетен 8,686,782 пъти, носи доходи и ми дава възможност да се занимавам с това, което обичам. Виж снимките преди и след промяната на моите клиенти.

8 млн посетители не може да са сгрешили 🙂
Започвам деня с кафе, тренирам, работя, храня се здравословно, ходя на пазар за истинска, жива храна, готвя, уча, развивам се и обичам себе си 💕 Живея по начина, по който проповядвам и съм обикновен човек, и аз имам проблеми и трудности, като всички хора.
Вярвам, че трудностите са просто контрасти и показват какво не искам, за да усетя по-ясно какво искам, и това ме разширява и обогатява 🙂

Имаш думата ми, че ще направя най-доброто, на което съм способна, за да ти помогна да влезеш в най-добрата форма в живота ти, Прекрасна!

Благодаря, че прочете всичко това.

За връзка с мен и екипа ми, виж тук.

С любов,
Руми

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!