Ден 33 ниво 3


Прекрасни, завършваме 5та седмица!!! Все още ми се струва, че всичко се случва супер бързо. До тук съм снимала 48 тренировки за двете нива и ако не е номерацията, под която ги водя, нямаше да повярвам, че са толкова много! Определено ми харесва да измислям тренировки, правенето им обаче е трудна работа 😉

Днес съм ви приготвила тренировка със 78 клека на 1 крак, после да чуя коментар как тренировките вкъщи са за отбиване на номера 😉 Много често ме питат, само така ли тренирам. Да, само така, а с тези 90 дни тренировки няма място за други тренировки. Тренирам с каквото снимам.

Ако сега попадаш на сайта и се чудиш за какво си говорим, за 90 дни редовни тренировки. Хайде не се чуди, започни с ден 1 и след това следвай плана. Обърни внимание на храната, защото най-големият мит е, че можеш да ядеш каквото и колкото искаш и с тренировки ще изгориш изяденето. Да, може и така да стане, но ако тренираш по няколко часа на ден. Имаш ли толкова време и тялото ти ще издържи ли на такова натоварване? Виж как с кратки тренировки и премерено хранене можеш да се стегнеш.

Планът за днес – 1 тренировка 50 минути, като който няма време прави 1-2 кръга.
Спирай видеото и почивай, когато имаш нужда. Не е по-добра тренировка, ако не почиваш. Не е грешно да почиваш. Напротив почивката ти дава сили. Става въпрос за възможно най-кратка почивка, в която да започнеш да дишаш по-леко или да събереш сили.

50 минутна тренировка с акцент корем и дупе

Хареса ли ти тази тренировка?
На мен много. Никога не бях правила 78 клека на 1 крак в 1 тренировка. Определено ми харесва да се предизвиквам по този начин. Подобни дълги тренировки правя рядко, колкото да не свиквам само с кратки. Защото каквото и да правим тялото се адаптира към него или се разболява. Ако всеки ден тренирам с такива дълги тренировки, мисля, че няма да ми понесе, но докато опитам не съм сигурна.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!