Как „самосбъдващото се пророчество“ да работи за теб


как "самосбъдващото се пророчество" да работи за теб, снимка Руми

Прекрасна 💗 нека те науча как „самосбъдващото се пророчество“ да работи за теб 😃 Чувала ли си за „самосбъдващото се пророчество“? То представлява наше очакване, което се „сбъдва“ в резултат именно на вярата ни, че ще се случи точно това. Вярванията и очакванията ни влияят върху нашите действия, а действията ни предопределят резултата. Следователно, нашите вярвания определят в голяма степен дали ще сме успешни или не.

Цикъл на самосбъдващото се пророчество

В основата на „самосбъдващото се пророчество“ стоят 5 последователни стъпки, образуващи порочен кръг:
1. Формираш позитивни или негативни очаквания към себе си, другите или към конкретно събитие.
2. Споделяш с другите тези твои очаквания или просто им ги показваш невербално.
3. Хората около теб коригират поведението и комуникацията си с теб така, че да са в синхрон с твоето поведение /виж повече за влиянието на другите върху нас тук. Или пък ти самата действаш така, че поведението ти да отразява вярванията ти.
4. Твоите вярвания се превръщат в реалност.
5. Потвърждението укрепва вярата ти в твоите собствени очаквания.

Нека поясня с конкретни примери

👉 Ако вярваш, че ще свалиш излишните килограми и ще изваеш стегнато и елегантно тяло, е много вероятно да положиш повече усилия, да си постоянна с тренировките, да готвиш често пълноценни ястия и да си по-спокойна и по-уверена, докато правиш всичко това.
👉 Ако имаш негативни мисли, че отслабването е трудно, че ще се провалиш и този път, вероятно ще те накарат да полагаш по-малко усилия, да се отказваш лесно при възникване на каквато и да било спънка, дори да не стартираш, поради страх от поредния провал, и да изпитваш тревожност и стрес. Всичко това, разбира се, вреди на действията ти и е почти сигурно, че негативното ти вярване ще се сбъдне, нали.
Хубавото е, че вече знаеш всичко това, щом си изчела до тук.
Хенри Форд има един известен цитат: „Независимо дали вярвате, че можете, или вярвате, че не можете – ще сте прави!“ Съвсем в духа на ефекта на „самосбъдващото се пророчество“, който, ако се използва правилно, води до мечтаната, цялостна промяна на живота ти!
Прекрасна, можеш да ползваш механизма на „самосбъдващото се пророчество“, за да получиш лесно резултатите, към които се стремиш – влизане в отлична форма с минимални усилия! Искам да съм полезна, за да се случи.
💗 Моят авторски метод BEST, част от новия ми курс-програма, ти предоставя точно това. Той е най-пълният, най-ефективният начин за постигане на мечтаната форма в пълна хармония с теб самата и света около теб. Ще имаш увереността, че можеш да направиш така, че механизмът на „самосбъдващото се пророчество“ да работи за теб!
Методът е уникален не само за България, но и за света. Създадох го с любов и грижа за всички, които се затрудняват сами да намерят баланса *Здрава връзка с храната – Тренировки – Почивка – Радост – Удоволствие от живота*.
С него само за 12 седмици усвояваш всички механизми, които са ти необходими, за да влезеш в супер форма. Постигаш целите си през нежност, грижа, любов и мекота към теб самата!

Какво ще постигнеш

✔️ В края на курса да си свалила поне 1 размер, а ако не искаш да сваляш килограми, да оформиш тялото, което харесваш.
✔️ Да имаш ресурса сама да преценяваш колко и какво да ядеш, колко и кога да тренираш и да живееш с повече удоволствие. И „самосбъдващото се пророчество“ да работи за теб.

Какво получваш в курса

✔️ Техники за трансформация на стреса от ежедневието ти, така че да живееш по-пълноценно, по-спокойно и балансирано. Виж повече инфо тук.
✔️ 300+ домашни тренировки – тренираш онлайн с мен, когато ти е удобно и без губене на време за ходене до фитнес зали.
✔️ Хранителен план с лесни и вкусни рецепти, от които да избираш, когато отслабваш и влизаш във форма. Но не само – ще те науча как сама да си правиш меню и да не зависиш от мен в бъдеще.
✔️ Кратки и увлекателни видео уроци (7-8 минути), които гледаш, докато режеш салата и си приготвяш пълноценен обяд, например.
✔️ Практически задачи, които отнемат не повече по 5 минути на ден. Така че след 84 дни да си овладяла уникалния механизъм BEST и да го прилагаш в ежедневието си, завинаги поддържайки елегантна фигура и добро настроение 😊
✔️ Разбиране и прилагане на всички психологически техники за овладяване на емоционалното хранене, които ще ти покажа. Ще работим за това, „самосбъдващото се пророчество“ да работи за теб.

💗 Методът BEST, който е основата на новия курс-програма, е твоят пътеводител към себе си, истинската хармония и мечтаната супер форма!

Курсът ти предоставя

✔️ 12 онлайн срещи на живо с мен, в които практикуваме техниките и уникалния механизъм на BEST.
✔️ Непрекъсната подкрепа по имейл и в чат в реално време от моя отдаден екип.
✔️ И разбира се, удоволствието да си важна част от малко, но супер задружно общество от жени, които се подкрепяме, мотивираме, радваме се на живота и между другото – и отслабваме 😊

С обич 💕
BEST Руми

П.П. Курсът BEST не част от  Онлайн Студио прекрасна . Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!