Влез във форма с помощта на вградената си навигация


Влез във форма с помощта на вградената си навигация /снимка Руми/
Прекрасна 💗 искам да те науча, че можеш да влезеш във форма с помощта на вродената си навигация. Ако се притесняваш, че няма да се справиш, остави тези страхове настрани. Можеш да се справиш и можеш да успееш! Просто трябва да научиш как от правилния специалист.

Представям ти новия ми метод B.E.S.T.

В последните месеци работя по нов, уникален метод (наричам го B.E.S.T. – Body-Emotions-Soul-Transformation), с който се научаваш във всеки момент да разпознаваш усещането кое е добре за теб и да правиш правилните за теб избори за храна, а и не само. Не ти се налага да мислиш колко да хапваш, защото тялото ти е мъдро и знае кое е добре за теб, без да полагаш каквито и да било други усилия, освен това, да разбираш какво ти казва.
И понеже от опит знам, че е трудно да се доверим на усещанията си, разработих НОВ КУРС-ПРОГРАМА, базирана на новия ми метод, с която гарантирано влизаш във форма, докато в същото време се учиш да се доверяваш на усещанията и емоциите си така, че после да ги използваш като навигация за отслабване, постигане и неусетно поддържане на перфектна форма 💃💃💃
Наричам това ВГРАДЕНА НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА, която всяка жена носи в себе си. Има нужда само от правилна настройка.
Естествено, пълноценното правилно храненето и кратките домашни тренировки дават чудесен резултат за супер форма. Но ако ги съчетаеш с намаляване на стреса, подобряване на съня и включване на вградената ти навигация, резултатите идват с лекота.

Дай старт на промяната!

Разбира се, има го първоначалното усилие да започнеш да тренираш, да си приготвяш вкусна и питателна домашна храна, да се отърсваш от натрупания ежедневен стрес и да осъзнаваш какво чувстваш. Всяка жена обаче би инвестирала това кратко време, след като после ще се чувства отпочинала, по-спокойна, по-балансирана, по-енергична и като бонус – в супер форма, с намален апетит, без прием на хапчета или каквито и да било вредни субстанции.
Може да ти се струва странно да разчиташ на чувствата си за навигация, защото досега само са ти пречили и заради тях си нападала храната емоционално и си качвала килограми. Разбирам те, защото аз също минах през това, а и през годините съм работила с хиляди жени, които се чувстваха точно по същия начин! Никой не ни учи, че чувствата ни могат да са пътеводна светлина и че във всеки един момент има какво да направим и да ги използваме, за да постигнем хармония.
Искам да ти покажа как да разбираш какво ти казват твоите емоции и чувства, когато правиш избор на храна и как с тяхна помощ да влезеш в супер форма, супер лесно.
Разбира се, тествах метода първо върху себе си, а след това и върху близки приятели. И резултатите са повече от чудесни 😊

Какво постигнах с метода B.E.S.T.

След като започнах да използвам вградената си навигация като добавка към храненето и домашните тренировки, нещата започнаха да се случват и за нула време свалих килограм и половина, което за моите данни е уау! А най-хубавото беше, че през цялото време ми беше добре. Просто постъпвах така, че навигацията ми винаги да свети в “Добре ми е!”. Нямам стрес какво и колко да ям, по празници не преяждам с изкушения, защото целогодишно се храня с любима храна и нищо не ми липсва. Спя добре и конфликтите в работата и семейството ми рязко намаляха. Човек, като е доволен и наясно със себе си, доста по-лесен става живота му! 😉

Довери се на опита ми, Прекрасна ❤️

И ти можеш уверено да използваш вградената си емоционална навигация, само трябва да ти обясня как точно да я активираш, за да влезеш във форма и след това да я поддържаш постоянно, без йо-йо ефект. Когато се свържеш с навигацията си, не се налага да изграждаш навици, защото във всеки един момент може да ядеш каквото искаш, без да напълняваш. Навигацията ти винаги ти казва кое и колко е добре за теб. Може да ядеш любимите си пица, спагети, сладкиши и други любими лакомства винаги, когато искаш, и да не надебеляваш от тях, защото твоята емоционална навигация ще ти каже точното количество, без да смяташ калории, да мериш и да теглиш. Така, когато дойде лятото, Коледа, годишната среща с класа, сватбата на най-добрата ти приятелка, тийм билдинга, СПА почивката, най-накрая да се чувстваш спокойна по бански 👙 и с леко сърце да избереш прилепналата рокля с гол гръб 👗
💗 Методът BEST, който е основата на новия курс-програма, е пътеводител на жените към себе си, откриваш какво нарушава хармонията и мечтаната ти супер форма!

Курсът ти предоставя:

• Техники за трансформация на ежедневния стрес в движеща, позитивна сила. Виж повече тук.
• Тренировъчни програми, с които оформяш прекрасни форми онлайн вкъщи в удобно за теб време.
• Хранителен план с рецепти, от които да избираш и да хапваш с удоволствие, докато влизаш във форма. Освен това ще те науча как сама да си правиш меню и да не зависиш от мен в бъдеще😊
• Много кратки видео уроци (7-8 минути), за да ги гледаш, докато режеш салатата.
• Практически задачи, които отнемат по 5 минути на ден, така че след 84 дни да си овладяла уникалния механизъм BEST.
• 12 онлайн срещи на живо с мен, на които в реално време практикуваме техниките и метода BEST.
• Непрекъсната подкрепа по имейл и в чат в реално време от моя отдаден екип.
• Удоволствието да си важна част от малко, но супер задружно общество от жени, които се подкрепяме, мотивираме, радваме се на живота и между другото – и отслабваме! Виж защо това е супер важно тук.
Методът BEST, който е основата на новия курс-програма, е твоят пътеводител към себе си, истинската хармония и мечтаната супер форма!
Включи се в курса тук. Гарантирай си участие – остават само няколко свободни места!
С обич 💕
BEST Руми
П.П. Курсът BEST НЕ Е част от онлайн студио „Прекрасна“. Това са 2 различни инструмента, с които можеш да постигнеш целите си.

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!