Ден 3 ниво 2


Прекрасни, има ли мускулна треска в ден 3? Ако някой е със силна мускулна треска, по-добре да направи лека аеробика 20 минути, която може да е скачане на въже, напред-назад. Но най-добрият лек е да минат няколко дни. Сковаващата мускулна треска влошава качеството на живот и не позволява да се раздавашв следващите тренировки, така че не смятай, че е супер, ако едва ходиш 🙁 Ако ще тренираме 90 дни и цял живот, важно е това да подобрява качеството на живот, а не да го влошава.

Ако влагаш много воля и усилия в тренировки, обърни внимание на храната. Без тази стъпка е трудно да има видима промяна. Има няколко варианта. Намали порциите си с ¼ и след 2 седмици оцени напредъка си. Или брой калории.

Или по-мързелив начин, Руми да сметне всичко за теб, при това с любимите ти ястия (да, може и пица и спагети, но в точните количества за теб), пиши й да ти изготви хранителен режим.

Планът за днес. Имаме 2 видеа, които изпълняваме в следния ред:
Тренировка 1 – 5 минути
Тренировка 2 – 10 минути, изпълнява се 2 пъти с 1-2 минути почивка

Тренировка 1 – 5 минути
Аеробика с активна почивка

Тренировка 2 – 10 минути
Цяло тяло с акцент корем и дупе

Какво ти хареса и какво не?

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.

Запиши се за нюзлетъра и ще получаваш първа специални предложения, полезна информация, нови рецепти, статии и тренировки 🙂


Всичко за добрата форма на едно място!